ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ»

Φιλικό για τον Νίκο Κυζερίδη

*Την Δευτέρα 14/12 μεταξύ παλαιμάχων του Άρη και της ΑΕΛ *Θα τιμηθούν ποδοσφαιριστές της λαρισινής ομάδας

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2015 8:46

 

Φιλικός αγώνας για την ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης Νίκου Κυζερίδη θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, στις 3 μ.μ., στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», μεταξύ των παλαίμαχων του Άρη και της Α.Ε. Λάρισας.

Παλιές δόξες του παρελθόντος όπως ο Ντίνος Κούης, ο Γιάννης Βένος, ο Γιώργος Ζήνδρος, ο Άγγελος Χαριστέας που φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα, ο Τάκης Παραφέστας, ο Γιώργος Πλίτσης, ο Ηλίας Σελιώνης που φόρεσαν τη «βυσσινί» φανέλα και άλλοι πολλοί θα ξαναμπούν στο γήπεδο για να προσφέρουν βοήθεια στον δοκιμαζόμενο άλλοτε συμπαίκτη τους.

Στο πλαίσιο του εν λόγω αγώνα θα τιμηθούν παίκτες της Λάρισας που φόρεσαν και τη φανέλα του Άρη: οι Μιχάλης Ζιώγας, Νίκος Αργυρούλης, Κώστας Κολομητρούσης, Κώστας Νεμπεγλέρας και Βασίλης Μπακογιάννης.

Για τον αγώνα έχουν εκδοθεί 2.000 εισιτήρια ενώ γίνεται προσπάθεια ώστε να υπάρξουν και χορηγίες εκ μέρους των εταιριών ή φυσικών προσώπων για την ενίσχυση του Κυζερίδη. Σχετικό ποσό συνεισέφεραν ήδη, οι ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας, ο αναπληρωτής διευθυντής των οποίων Λεωνίδας Μπακούρας θα αγωνιστεί με τους παλαίμαχους μαζί με τον προπονητή και τον πρόεδρο των «κιτρίνων» Νίκο Αναστόπουλο και Θόδωρο Καρυπίδη.

Στο πλαίσιο της φιλοξενίας, οι παλαίμαχοι του Άρη θα ξεναγήσουν τους παλαίμαχους της ΑΕΛ στα γραφεία τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μετά τον αγώνα θα παραθέσουν γεύμα προς τιμή τους. Η ρεβάνς του αγώνα θα δοθεί στη Λάρισα, για ανάλογο σκοπό.

Λεζάντα φωτογραφιών

Οι παλαίμαχοι του Άρη: Βένος, Ζήνδρος, Κούης και Κλ. Γούναρης και της Λάρισας: Παραφέστας, Σελιώνης, Πλίτσης και Αργυρούλης με τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή των ΕΠΑ Λεωνίδα Μπακούρα και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Γιουρμετάκη, στις συναντήσεις για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass