Υπερπήδηση εμποδίων: Οι Πανελληνιονίκες του 2015

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2015 18:48

Ολοκληρώθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο οι 68οι Πανελλήνιοι Αγώνες υπερπήδησης εμποδίων, απ' όπου αναδείχθηκαν οι Πανελληνιονίκες για το 2015 στις διάφορες κατηγορίες και στο Ομαδικό Αγώνισμα.

Στην κατηγορία Ενηλίκων ύψους 1.40μ., Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον ίππο Dicaprio του Ιππικού Ομίλου Mega Sports, με 0 βαθμούς ποινής και στους δύο γύρους. Στη δεύτερη θέση ο Γρηγόρης Βόγλης με τον Quelly Briquedalle του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου και στην τρίτη θέση ο Ηλίας Μπαλιούσης με τον Kek Corsica του Ιππικού Ομίλου Μεσογείων.

Στην Κατηγορία Εφήβων ύψους 1.30μ., Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον ίππο Secret Prince του Ιππικού Αθλητικού Ομίλου Φιλίππων με 0 βαθμούς ποινής και στους δύο γύρους. Στη δεύτερη θέση η Ιωάννα – Μαρία Τσόχα με τον Calido S του Αθλητικού Ιππικού Ομίλου Αττικής και στην τρίτη θέση η Νικολίνα Μακαρώνα με τον Arc De Triumph του Ιππικού Ομίλου Βορείων Προαστίων.

Στην Kατηγορία Αμαζόνων ύψους 1.25 μ., μετά από αγώνα διαβάθμισης μεταξύ πέντε ζευγαριών, Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε η Αλεξάνδρα Παράσχη με τον ίππο Carmen Lou του Ιππικού Αθλητικού Ομίλου Φιλίππων με 0 βαθμούς ποινής, τόσο στους δύο γύρους όσο και στον αγώνα διαβάθμισης και τον καλύτερο χρόνο. Στη δεύτερη θέση η Άννα Μαρία Παπαγεωργίου με τον For Blondie του Ιππικού Ομίλου βορείων Προαστίων και στην τρίτη θέση η Ειρήνη Σπανού με τον Vigaro του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου.

Στην κατηγορία Παίδων, μετά από αγώνα διαβάθμισης μεταξύ πέντε ζευγαριών, Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε η Άννα Σοφία Δανάλη με τον ίππο Prelude de la Roque του Ιππικού Ομίλου Μεσογείων με 0 βαθμούς ποινής, τόσο στους δύο γύρους όσο και στον αγώνα διαβάθμισης και τον καλύτερο χρόνο. Στη δεύτερη θέση η Αθηνά Μάνου με τον Donnar του Ιππικού Ομίλου Ελλάδος και στην τρίτη θέση ο Θεοφανόπουλος Σταύρος με τον Taquine du Vivier του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου.

Πανελληνιονίκης Όμιλος, από το Ομαδικό Αγώνισμα ύψους 1.20 μ. αναδείχθηκε ο Ιππικός Αθλητικός Όμιλος Φιλίππων, στη δεύτερη θέση ο Ιππικός Όμιλος Mega Sports και στην τρίτη θέση ο Ιππικός Όμιλος Αυλώνα.

Στα άλλα αγωνίσματα νικητές αναδείχθηκαν: Νεολέκτων Ίππων, ύψους 1.15 – 1.20 μ. η Κατερίνα Ντουμποντέλ με τον Fleur VL (ΙΟΒΟΠ), Κατηγορία Β ύψους 1.30 μ. ο Ντράσκο Ντόκιτς με τον Andora T (ΙΟΒΟΠ), Κατηγορία Γ ύψους 1.20 μ. ο Νικ Τσάνινγκ Γουίλιαμς με τον China (ΙΑΟΦ), Κατηγορία Δ ύψους 1.15μ. ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Lavimar Des Baumes (IOMS), Κατηγορία Ε ύψους 1.10 μ. η Δήμητρα Οικονομίδου με τον Rowena (ΙΠΟΑ), Κατηγορία Η ύψους 1.00 μ. η Μαρία Σαλάμη με τον Mojito (ΑΚΙΒ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass