ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΟΡ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ (2-2)

Λες και ήταν χθες…

*Δύο φορές προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι(Βούζας,Παπαγεωργίου), δύο φορές ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι(Χρηστίδης, Σβερκούλης) *Στο 73΄ο Παπαγιάννης απέκρουσε πέναλτι του Μπαλή και απέτρεψε το 3-2

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2015 8:11

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Λεωνίδας Τζέκας

Τρία χρόνια είχαν  να συναντηθούν οι δύο ομάδες και τελευταία φορά  ήταν τον Δεκέμβριο του 2012, όπου αγωνίστηκαν στο ίδιο γήπεδο για το επαγγελματικό –τότε- πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Χθες μετά από τρία χρόνια το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε, όπου Οικονόμος Τσαριτσάνης και Τύρναβος 2005 αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο κατάμεστο από φιλάθλους γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας».

Έγινε  ένα παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια, με τον Οικονόμο  να δείχνει στο μεγαλύτερο διάστημα  ότι πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τον Τύρναβο να μάχεται φιλότιμα.

Οι «Πράσινοι» δύο φορές προηγήθηκαν στο σκορ, οι «κυανέρυθροι» δύο φορές ισοφάρισαν και στο 73΄ο ταλαντούχος γκολκίπερ Τάσος Παπαγιάννης, απέκρουσε αρχικά πέναλτι του Μπαλή και στη συνέχεια σουτ του Καμπέρη.

ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Στα πρώτα λεπτά έγινε αναγνωριστικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες και είχαμε ελάχιστες καλές στιγμές.

Μόλις στο 1΄σε εκτέλεση φάουλ του Τασιούλη  ο Γούπος μπλόκαρε την μπάλα, στο 7΄σε σουτ του Τόλιου η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 12΄σε σέντρα του Παπαγεωργίου από τα αριστερά ο Βούζας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Παπαγιάννη.

ΓΚΟΛ Ο ΒΟΥΖΑΣ ΣΤΟ 16΄

Όμως στο 16΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Καραγκούνης τροφοδότησε με μπροστινή μπαλιά τον Αντώνη Βούζα και αυτός με θαυμάσιο πλασέ έκανε το 1-0.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ  Ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΣΤΟ 25΄

Εννέα λεπτά αργότερα στο 25΄ο Τύρναβος αντέδρασε και ισοφάρισε σε 1-1, όταν ο Γιάννης Χρηστίδης εκτέλεσε φάουλ και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Γούπου, που προσπάθησε μεν  αλλά δεν κατάφερε να την αποκρούσει.

2-1 0 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ 30΄

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου στο 30΄, από σέντρα του Καραγκούνη ο Βασίλης Παπαγεωργίου με πλασέ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους «Πράσινους».

Στο 38΄σε σουτ του Λίταινα η μπάλα πέρασε άουτ.

ΣΤΟ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 63΄σε παράλληλη σέντρα του Σενκάι δεν μπόρεσε ο Νάνος να γίνει κάτοχος της μπάλας και στο 64΄σε γύρισμα του Βούζα ο Σενκάι έπιασε το σουτ και ο Παπαγιάννης απέκρουσε στην αριστερή του γωνία την μπάλα.

Ο ΣΒΕΡΚΟΥΛΗΣ 2-2 ΣΤΟ 67΄

Έξι  λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι ο Δημήτρης Σβερκούλης χρίσθηκε σκόρερ. Από αριστερά  δέχθηκε την μπάλα από τον Λίταινα και με όμορφο πλασέ ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2.

ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 73΄

Στο 73΄ο  Παπαγεωργίου ανατράπηκε από τον Κρίτσα και ο διαιτητής κατελόγισε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπαλής, απέκρουσε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία ο Τάσος Παπαγιάννης την μπάλα και εν συνεχεία σε κοντινό σουτ του Καμπέρη ο πορτιέρο του Τυρνάβου και πάλι με σωτήρια απόκρουση με τα πόδια απέτρεψε το 3-2.

Και στο 90’ +3 σε μακρινό σουτ του Μανιώτη η μπάλα πέρασε μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γούπου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι με δέκα παίκτες αγωνιζόταν από το 87΄ο Τύρναβος καθώς τραυματίστηκε ο Κρίτσας και ενώ ήδη είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές από τον Μιλτιάδη Ζιάκα.

Με το σφύριγμα της λήξης παίκτες, προπονητές και παράγοντες των δύο ομάδων αλληλοσυγχαίρονταν, σκηνές  όμορφες που θέλουμε όλοι μας να βλέπουμε στο ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής κ.Μηλιάδης(Μακεδονίας), προσπάθησε να μην αδικήσει καμία από τις δύο ομάδες  και ήταν προσεκτικός στα σφυρίγματά του.

Καλοί οι δυο επόπτες κ. Συμεωνίδης Ν.,Μποζατζίδης(Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από τον Οικονόμο οι Τόλιος(39΄),Αγρόδημος(87΄)  και από τον Τύρναβο 2005 οι Τασιούλης(8΄),Μπαξεβάνου(49΄-συμπλήρωσε επτά κίτρινες), Σβερκούλης(67΄), Κρίτσας(73΄), Παπαχρήστος(75΄),

Στο 63΄υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους  γηπεδούχους για ένα δυνατό μαρκάρισμα του Μπαξεβάνου πάνω στον Αγρόδημο, όπου ο ρέφερι έκρινε ότι δεν έπρεπε να δείξει  τη (δεύτερη) κίτρινη

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ(Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Καραγιάννης(88΄Καραβασίλης), Παπαγεωργίου, Κορομηλάς, Μπαλής, Σιάτρας, Καμπέρης, Αγρόδημος, Βούζας, Τόλιος(61΄Νάνος), Καραγκούνης(29΄λ.τ. Σενκάι).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005(Μιλτιάδης Ζιάκας): Παπαγιάννης, Κρίτσας, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνου, Λούγκος(81΄Μανιώτης), Τασιούλης(61΄Σβερκούλης), Χρηστίδης (69΄Παπαχρήστος), Λίταινας, Τσιρλίδης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass