ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟ AEL FC ARENA(19:30)

Αγώνας γιορτή με την ΑΕΚ

* Νέα πρόσωπα θα χρησιμοποιήσει ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2015 9:17

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει αύριο στο AEL FC ARENA για το Κύπελλο Ελλάδος η ΑΕΛ στις 19:30, σε ένα ματς γιορτή, όπου οι παίκτες της λαρισινής ομάδας θα κάνουν μια πρόβα…Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί ήδη στους «16» της διοργάνωσης, αλλά πάντα σε ένα παιχνίδι όπως το αυριανό υπάρχει κίνητρο διότι για λόγους γοήτρου και μόνο η νίκη θα δώσει άλλον αέρα στους «βυσσινί» ενόψει και του κυριακάτικου θεσσαλικού ντέρμπι με τον Α.Ο.Τρικάλων.

Ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς πιθανότατα θα ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές όπως τους Αναστασόπουλο, Μπουντόπουλο, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκη, Μπανούση, Ουρτάδο και θα δώσει ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Στην αρχική ενδεκάδα δεν αποκλείεται να δούμε τον Γκαμπλιώνη, ενώ χρόνο συμμετοχής από ότι φαίνεται θα πάρουν και οι Μανακούσιος, Χάμος, Κρητικός(μπήκε από χθες κανονικά στο πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του).

Απών θα είναι ο αρχηγός της ΑΕΛ Άγγελος Βέρτζος που αποχώρησε λόγω προβλήματος τραυματισμού στον αγώνα με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα και δύσκολα μάλλον θα προλάβει το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Σημειώνεται ότι επανέρχονται Αναστασόπουλος και Πάτο, που εξέτισαν τις ποινές τους.

Σήμερα στην πρωινή προπόνηση(11:00) ο Σέρβος τεχνικός θα αποφασίσει ποια ενδεκάδα θα παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ και θα ανακοινώσει την αποστολή.

Η ΑΕΚ

Με 20 παίκτες θα έρθει σήμερα στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου η ομάδα της ΑΕΚ. Μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση ο προπονητής Γκας Πογιέτ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς η οποία αποτελείται από 20 παίκτες. Δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτή οι Μπαρόχα, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ανάκογλου, Ντίντακ, Πεταυράκης, Γροντής, Γκάλο, Ανδρεόπουλος. Η κατάσταση του Ελντερ Μπαρμπόσα θα εκτιμηθεί στη σημερινή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη στις δώδεκα το μεσημέρι στα Σπάτα, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Λάρισα. Αναλυτικά η αποστολή της «Ένωσης» : Ανέστης, Ντούνης, Βασιλαντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Φαγέ, Κορδέρο, Γιόχανσον, Σιμόες, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Μπουονανότε, Αραβίδης, Τζιμπούρ και Κρισάντους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ MONSTERS KAI Σ.Φ.ΑΛΚΑΖΑΡ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, MONSTERS, με την οποία ενημερώνει τα μέλη του για τις ώρες διάθεσης εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Monsters: «Ο Σύνδεσμος ενημερώνει τα μέλη του ότι οι ώρες διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ θα είναι:

Σήμερα 19:00 - 23:00

Αύριο 14:00 - 18:00

-Επίσης, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ ενημερώνει τον κόσμο της ΑΕΛ για τις ώρες διάθεσης εισιτηρίων, με την παρακάτω ανακοίνωση: «Ενημερώνουμε τον κόσμο της ΑΕΛ πως από τα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ, Ψαρρών 2 και ώρες από 20.00 - 23.00, διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και είναι για την Θύρα 1».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass