ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ

ΑΕΛ έξι… αστέρων

*Επικράτησε του Μέντεκα Καλαμαριάς με σκορ 6-0

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2015 8:18

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ επικράτησε του Μέντεκα Καλαμαριάς με σκορ 6-0.

Το παιχνίδι έγινε για το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής  στο Στάδιο Αλκαζάρ και τα κορίτσια του Αχιλλέα Μαστοροδήμου μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και το νικηφόρο αποτέλεσμα στην Ξάνθη την προηγούμενη εβδομάδα, παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε και δεν βρήκαν καμία αντίσταση από την ομάδα της Καλαμαριάς.

Έχοντας σε μεγάλη ημέρα τις Μαρία Χριστοφορίδη και Φαίδρα Λόγου, η ΑΕΛ κέρδισε με άνεση τον Μέντεκα Καλαμαριάς κι έτσι έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες στο φετινό πρωτάθλημα, φθάνοντας τους επτά βαθμούς μέχρι τώρα. Αρχικά, στο 24ο λεπτό η Μαρία Χριστοφορίδη με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ, μετά από κάθετη μπαλιά της Λόγου, άνοιξε  το σκορ στον αγώνα, ενώ πέντε λεπτά μετά στο 29΄, η Φαίδρα Λόγου με φοβερό σουτ   διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΛ.

Στο 34ο λεπτό και πάλι η Φαίδρα Λόγου βρήκε δίχτυα με ιδανικό τελείωμα(3-0), ενώ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, η Μαρία Χριστοφορίδη πέτυχε το 4 - 0 .

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 76’ , η Φαίδρα Λόγου με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5 - 0 και παράλληλα σημείωσε χατ - τρικ! Τέλος, στο 80ο λεπτό διαμορφώθηκε το 6 - 0. Η Μαρία Χριστοφορίδη η οποία πέρασε όλη την άμυνα της αντίπαλης ομάδας, ανατράπηκε την τελευταία στιγμή και κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε να το εκτελέσει η Γιώτα Ακριβούλη η οποία  και ήταν εύστοχη από τα έντεκα βήματα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

ΑΕΛ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βλασιάδου, Κούκου (57' Ακριβούλη), Βοϊκλή, Ρήγα, Πούλιου, Πουρλιώτη, Σιμούλη (46' Τσούκα), Γαγάρα, Μπούμπα (73' Σακελλάρη), Λόγου, Χριστοφορίδη.

Στον πάγκο ήταν και οι: Αρζουμανίδου, Λιάγγα, Ζαχαράτου, Τσία

*Η  ομάδα της ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια εκτός έδρας τον Μαγνησιακό για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass