ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΧΘΕΣ ΝΕΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ (1-1)

Προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί ο Τύρναβος

* Έχει 15 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες με μόλις 2 νίκες * Τα γκολ πέτυχαν Μαλακασιώτης(54'), Τασιούλης (56')

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2015 8:11

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι στη μάχη της παραμονής, ο Τύρναβος 2005 δεν κατάφερε να κερδίσει στο δημοτικό γήπεδο της πόλης τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, με τον οποίο αναδείχθηκε χθες ισόπαλος 1-1.

Ήταν η πέμπτη εντός έδρας ισοπαλία και η ένατη συνολικά για τους «κυανέρυθρους», που παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη αλλά μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι ελπίδες μειώνονται.

Ο Τύρναβος θέλει αλλά δεν... μπορεί, είτε λόγω απειρίας, είτε λόγω ατυχίας σε ορισμένους αγώνες και με συγκομιδή 15 μόλις βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Γ'Εθνικής κατηγορίας, πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για τη σωτηρία.

Το ερώτημα είναι το τι μέλει γενέσθαι διότι δεν είναι εύκολο να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και θα χρειασθεί πολύ μεγάλη προσπάθεια όπως και ενίσχυση του δυναμικού, για να παλέψει η τυρναβίτικη ομάδα μέχρι το τέλος.

Όσον αφορά τώρα στο χθεσινό παιχνίδι, νευρικό ήταν το πρώτο ημίχρονο με τον Τύρναβο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, μια άκαρπη όμως υπεροχή και με τον Πύρασο να είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Στο 5'σε σουτ του Τασιούλη η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 12'o Τσιρλίδης με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Επίσης στο 18'ο Αϊβάζης επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή και ο γκολκίπερ Χαλάτσης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

Ένα σουτ του Λούγκου στο 34'δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και στο 36'η Νέα Αγχίαλος έφτασε κοντά στο 0-1.

Από κεφαλιά πάσα του ο Κοντοβάς βγήκε τετ-α-τετ με τον Παπαγιάννη, όμως ο γκολκίπερ της τυρναβίτικης ομάδας με ωραία προσπάθεια απέκρουσε σωτήρια την μπάλα.

Στην επανάληψη ο Τύρναβος μπήκε δυνατά και στο 51'ο Λίταινας με ωραία προσπάθεια τροφοδότησε στην περιοχή τον Καρλιάμπα, αυτός από δεξιά έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Τσιρλίδης δεν πρόλαβε με προβολή να τη στείλει στα δίχτυα.

Τρία λεπτά όμως μετά στο 54'ο Πύρασος προηγήθηκε στο σκορ, όταν ο Κοντοβάς εκτέλεσε φάουλ και ο Μαλακασιώτης με συρτό σουτ έκανε το 0-1, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ.

Ευτυχώς ο Τύρναβος αντέδρασε γρήγορα και στο 56'από εκτέλεση φάουλ του Σβερκούλη, ο Τασιούλης στο ημικύκλιο της περιοχής έπιασε σουτ και ισοφάρισε σε 1-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Ακολούθως το παιχνίδι έγινε πιο δυνατό, πιο γρήγορο και ο Τύρναβος αναζήτησε ένα δεύτερο τέρμα.

Στο 68'με σουτ ο Τασιούλης έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 81'ο 33χρονος Κοντοβάς ελίχθηκε όμορφα αλλά στο σουτ που έκανε η μπάλα πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Παπαγιάννη.

Εν συνεχεία δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο, με τους φιλοξενούμενους να μένουν ικανοποιημένοι από το τελικό 1-1 και τους γηπεδούχους να είναι ανικανοποίητοι από την ισοπαλία.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Καλή η διαιτησία του κ. Δραγούση(Κιλκίς), ενώ δεν είχαν προβλήματα και οι συνεργάτες του κ. Σιανίδης(Μακεδονίας), Αβραμίδης(Κιλκίς).

Κίτρινες αντίκρισαν από τον Τύρναβο οι Λίταινας(17'), Καρατάσιος(60'), ενώ από τον Πύρασο οι Αναστασίου(15'),Βαγγελάκος(40'), Μπασδάνης(89'), Κοντοβάς(90'+2)

Στο 85'ο Καψιώτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ενώ είχε δεχθεί την πρώτη στο 63.'

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005(Μιλτιάδης Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μανιώτης(69'Νούσιος), Τασιούλης, Λούγκος, Τσιρλίδης(79'Χρηστίδης), Λίταινας, Σβερκούλης(87' Κόκκορας)

ΠΥΡΑΣΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ(Στέφανος Ξηροφώτος): Χαλάτσης, Καψιώτης, Δημητριάδης(85'Δαμάσκος Α.), Δαμάσκος Χ.(52'Κοτζαθανάσης), Μαλακασιώτης, Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Τσιουρέλης(65'Μυργιώτης), Κοντοβάς, Αναστασίου

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΖΙΑΚΑΣ:

Υπομονή, δουλειά και λογική σκέψη

* Θα βρούμε πιστεύω τον δρόμο μας

Σε δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα ο τεχνικός του Τυρνάβου Μιλτιάδης Ζιάκας, τόνισε τα εξής:

«Σίγουρα εμείς θέλαμε τη νίκη, το ποδόσφαιρο όμως δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζει στα μάτια κάποιων. Ξέρουμε όλοι τι ομάδα είμαστε και τι δυνατότητες έχουμε. Και νομίζω πως με την υπομονή και τη δουλειά, θα τον βρούμε τον δρόμο μας.

Ας δούμε τα αποτελέσματα, για να καταλάβουμε σε ποιο πρωτάθλημα παίζουμε και πόσες δυσκολίες και παγίδες κρύβει. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι νορμάλ, να σκέφτεσαι λογικά και όχι αλόγιστα.

Και νομίζω ότι με τη λογική και με τη συγκροτημένη σκέψη, βήμα-βήμα, θα τα καταφέρουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass