Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ Β. ΜΕ 2-0

«Λύγισε» στην επανάληψη

* Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στο α’ μέρος, αλλά μέτρησε η εμπειρία των φιλοξενουμένων στην επανάληψη

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2015 8:05

Μετά από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο θα μπορούσε να είχε βάλει τις βάσεις για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης «λύγισε» στην επανάληψη και υποχρεώθηκε σε ήττα με 2-0 μέσα στην έδρα του από τη Νίκη Βόλου.

Οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο ωστόσο τους έλειπε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου υπερτερούσαν του αντιπάλου τους και σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει. Κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής της Νίκης Βόλου, κ. Βελιτζέλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα μπορούσαμε να είχαμε βρεθεί πίσω στο σκορ στην αρχή του αγώνα». Για τον λόγο αυτό το τελικό αποτέλεσμα αφήνει πικρή γεύση στους «πράσινους» οι οποίοι δικαιούνταν κάτι περισσότερο.

Αντίθετα για την ομάδα της Νίκης Βόλου μέτρησε η εμπειρία και αυτό φάνηκε στην επανάληψη όπου αποδείχθηκε πιο ουσιαστική και σε συνάρτηση με την επιθετική αποτελεσματικότητα κάποιων παικτών της, εξασφάλισε το νικηφόρο αποτέλεσμα.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ξεκίνησε με επιθετικές διαθέσεις στο παιχνίδι και γρήγορα πήρε τα ηνία του αγώνα περιορίζοντας τον αντίπαλό του. Στο 5’ ο Αγρόδημος βρήκε δίχτυα με κοντινό πλασέ (μετά από κάθετη μπαλιά) αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς «συνελήφθη» σε θέση οφσάιντ. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Οικονόμο στο 7’ όταν ο Σενκάι από πολύ κοντά, μετά από σέντρα του Καραγιάννη, δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά.

Στο 19’ μία κοντινή κεφαλιά του Ναουμίδη, μετά από εκτέλεση κόρνερ, εξουδετέρωσε επιδεικνύοντας πολύ καλά αντανακλαστικά ο Γούπος.

Ο Οικονόμος συνέχισε να έχει την υπεροχή των κινήσεων και να προσπαθεί να βρει λύση απέναντι στην αντίπαλη άμυνα αλλά οι ενέργειες των παικτών του δεν είχαν ουσιαστική κατάληξη για να φτάσουμε στο 40’ όταν η Νίκη Βόλου απείλησε τους γηπεδούχους και έχασε σημαντική ευκαιρία. Ο Κανελόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Γούπο, πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του Οικονόμου απέκρουσε. Η φάση συνεχίστηκε ο Κανελόπουλος κέρδισε ξανά την μπάλα, επιχείρησε νέο πλασέ αλλά αυτή τη φορά ο Παπαγεωργίου έδιωξε σε κόρνερ.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 43’ όταν ο Καραγκούνης επιχείρησε ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΜΕΤΡΗΣΕ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε. Οι γηπεδούχοι από τη μία πλευρά προσπαθούσαν να διατηρήσουν την υπεροχή, όμως οι φιλοξενούμενοι από την άλλη ήταν επικίνδυνοι στις επιθετικές τους ενέργειες. Στο 55’ ο Βούζας προσπάθησε να βγάλει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας τον Τόλιο, αλλά ο τερματοφύλακας Παπουρτζής με έξοδο πήρε την τελευταία στιγμή την μπουκιά από το στόμα του επιθετικού του Οικονόμου.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πατούν καλύτερα μέσα στο γήπεδο και να γίνονται επικίνδυνοι. Στο 61’ ένα σουτ του Μέτσε μπλόκαρε ο Γούπος, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ελευθεριάδης ελίχθηκε πολύ ωραία από τα αριστερά, κατάφερε αν και πιεζόμενος να βγάλει την παράλληλη σέντρα και ο Μπαλαράμπε από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό επτά λεπτά αργότερα (69’) σε μια γρήγορη επιθετική ενέργεια οι Μπαλαράμπε, Μέστε και Ιβανίδης συνδυάστηκαν άψογα και ο Κανελλόπουλος ως τελικός αποδέκτης της μπάλας αφού απέφυγε τον Γούπο έγραψε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στα υπόλοιπα λεπτά να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση αλλά δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Δύο φάουλ από τα αριστερά του Τόλιου στο 85’ και στο 90’+3’ εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Παπουρτζής.

Έτσι το 0-2 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης να χάνει πολύτιμο έδαφος στη μάχη της παραμονής.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Καρυπίδη και των βοηθών του κ. Ταγκαρίδη και Μίσκου (Πέλλας). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μπιτσάκος (20’), Ελευθεριάδης (51’) και Ιβανίδης (68’).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΝΗΣ (Μπεριτζάς): Γούπος, Καραγιάννης (81’ Νάνος), Παπαγεωργίου, Κορομηλάς, Μπαλής, Σιάτρας, Σενκάι (75’ Μάνικος), Αγρόδημος, Βούζας, Καμπέρης (46’ Τόλιος), Καραγκούνης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βελιτζέλος): Παπουρτζής, Αλεξανδρής (46’ Κοτίτσας), Πασκούλεφ, Χολέβας, Ναουμίδης, Ιβανίδης, Ελευθεριάδης, Μπιτσάκος (66’ Κιπτίου), Κανελλόπουλος, Μέτσε (80’ Νάκας), Μπαλαράμπε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass