ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Ευχές και συγχαρητήρια

* Σε άδεια μέχρι την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές των «βυσσινί»

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2015 9:45

Του Σωτ. Κέλλα

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν χθες όλοι στην ΑΕΛ μετά τη νίκη επί των Τρικάλων με 2-0 στο θεσσαλικό ντέρμπι ενώ η ευτυχία τους έγινε ακόμα μεγαλύτερη το βράδυ όταν η Κέρκυρα έχασε στην έδρα της από τον Εργοτέλη και πλέον η διαφορά της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Σμύρνης(συγκάτοικος στην κορυφή της βαθμολογίας) είναι τέσσερις βαθμοί από τους δυο τρίτους τα Τρίκαλα και την Κέρκυρα. Με το πρόγραμμα να είναι από δω και πέρα καλύτερο για την ΑΕΛ…

Ο τεχνικός της ομάδας Ράτκο Ντόστανιτς χθες στα αποδυτήρια έδινε συγχαρητήρια σε όλους, ευχές για καλά Χριστούγεννα ενώ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν άδεια μέχρι την Κυριακή να προσέξουν την εξωγηπεδική τους ζωή αλλά και τη διατροφή.

Όσοι παίκτες μείνουν στη Λάρισα θα μπορούν προαιρετικά να προπονούνται με τον συνεργάτη του Κώστα Κατσάρα.

Από κει και πέρα θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΛ για το 2016.

ΜΙΝΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ με την οποία κάνει έναν πρώτο μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας, ευχαριστώντας, προπονητές, ποδοσφαιριστές και κόσμο, ζητώντας εκ νέου συγγνώμη για την ταπεινωτική ήττα στο Κύπελλο και στέλνοντας μηνύματα για τη δικαίωση του καλού και τη… ρεβάνς με την ΑΕΚ με την υπόσχεση ότι «ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ».

Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλουν να ευχαριστήσουν τους προπονητές μας, τους ποδοσφαιριστές μας και τους οπαδούς μας για όλα όσα έχουμε κατορθώσει μέχρι σήμερα.

Μόνο μέσα σε 5 μήνες καταφέρατε να δημιουργήσετε την πιο όμορφη ποδοσφαιρική οικογένεια στην Ελλάδα.

Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα 28 νέοι ποδοσφαιριστές, νέοι προπονητές, γυμναστές, γιατροί, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές ενωμένοι σαν μια γροθιά στις δύσκολες στιγμές, καταφέρατε η ομάδα να είναι πρώτη στη βαθμολογία και στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Είμαστε βέβαιοι ότι έτσι θα φτάσουμε πολύ ψηλά.

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει για αλλη μια φορά συγγνώμη για την ταπεινωτική ήττα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, έστω κι αν αυτή η ήττα οφείλονταν σε ειδικές συνθήκες, αλλά θέλουμε και να δηλώσουμε προς όλους αυτούς που την εκμεταλλεύτηκαν και δημιούργησαν το άσχημο κλίμα των τελευταίων ημερών πριν τον αγώνα με τα Τρίκαλα, ότι ο Θεός είναι μεγάλος και ότι δικαιώνει πάντοτε αυτούς που είναι καλοί και προσπαθούν. ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ. Θέλουμε να μας συγχωρήσετε τα λάθη μας μέχρι τώρα και να σας υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε περήφανους.

Καλά Χριστούγεννα και το μυαλό όλων μας να είναι συγκεντρωμένο στον ένα και μοναδικό στόχο, να κάνουμε μια ΑΕΛ μεγάλη, ανεξάρτητη, με δικά της παιδιά, με δικούς της μόνιμους προπονητές.

Ραντεβού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης».

ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ…

Συνέντευξη έδωσε χθες σε ηλεκτρονικό σάιτ ο Ματθαίος Μαρουκάκης (sdna) που μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

*Όλες οι ομάδες έχουν κάποια κοιλιά και ειδικά αυτές οι οποίες πρωταγωνιστούν, κάτι το οποίο συνέβη και με εμάς.

*Με την ΑΕΚ ήμασταν «αδιάφοροι». Το μυαλό μας ήταν καθαρά στο κυριακάτικο ντέρμπι με τα Τρίκαλα και αυτό το αποδείξαμε στο γήπεδο.

*Από την αρχή που ξεκινήσαμε μέχρι τώρα είμαστε πρώτοι. Σίγουρα είχαμε ξεφύγει 7 βαθμούς , απλά θεωρώ ότι το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να σκέφτεσαι το κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός.

*Κατ΄εμέ η διακοπή πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει, γιατί θα δουλέψουμε προκειμένου να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΝ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟ Τρίκαλα, ο πρώην προπονητής του, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ευχαριστεί τους ανθρώπους αλλά και τον κόσμο των Τρικάλων για τη συνεργασία.

Αναλυτικά η δήλωση Κωνσταντίνου Παναγόπουλου

«Mε την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με τον ΑΟΤ νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω:

-Τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ σε μια ιστορική ομάδα.

-Τους ποδοσφαιριστές που πίστεψαν στο πλάνο μου και μαζί κάναμε μια πολύ ξεχωριστή υπέρβαση ως τώρα.

-Όλους τους συνεργάτες μου για τη στήριξη και τη βοήθειά τους.

-Τους φίλους του ΑΟΤ και την ποδοσφαιρική κοινωνία των Τρικάλων για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και τη δουλειά μου. Αξιολόγησαν την προσπάθεια που κάναμε και αγκάλιασαν την ομάδα, συμβάλλοντας κι αυτοί με την παρουσία τους στη μέχρι σήμερα πορεία της.

-Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ στον ΑΟΤ καλή και δημιουργική πορεία, κάθε επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος και άνοδο στη Super League. Είναι μια ομάδα με ιδιαίτερη διαδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου, την οποία θεωρώ ότι σεβάστηκα με τη δουλειά μου, τις πράξεις μου και τα λεγόμενά μου».

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο ΑΟΤ κοινοποίησε τη λύση της συνεργασίας του με έξι παίκτες:

Επίσης ο AO Tρίκαλα ΠΑΕ, ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τους ποδοσφαιριστές, Θανάση Ρεπετσά, Παύλο Βαγγελή, Γιώργο Σικαλιά, Δημήτρη Μακρίδη, Θοδωρή Κωνσταντινίδη, Νίκο Φλιούκα.

ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Στην κορυφή της Β' Εθνικής κατηγορίας μετά από 13 αγωνιστικές παρέμεινε ο Απόλλων Σμύρνης, που έχει «συγκάτοικο» την ΑΕΛ. Η «ελαφρά ταξιαρχία» επικράτησε στην Πάτρα της Παναχαϊκής με 2-0, χάρη στα τέρματα του Βάντερσον (31΄, 77΄) κι «έπιασε» στους 28 βαθμούς τους «βυσσινί».

Νικηφόρα πέρασε ο Εργοτέλης από την Κέρκυρα. Η κρητική ομάδα επικράττησε 2-1 με τέρματα των Κούρτι στο 16' και Μάνου στο 77'. Η Κέρκυρα κέδρισε πέναλτι στο 27' σε χέρι του Άλα Άλμπι, αλλά ο Αθανασίου απέκρουσε την εκτέλεση του Γκόμες. Στο 45' κέρδισε νέο πέναλτι, πάλι για χέρι του ίδιου παίκτη και αυτή τη φορά ο Σουάνης ισοφάρισε προσωρινά.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Αγροτικός Αστέρας-Κισσαμικός    0-0

Αχαρναϊκός-Ζάκυνθος        1-0

Λαμία-Πανσερραϊκός          2-0

Παναιγιάλειος-Αναγέννηση Καρδίτσας     0-0

ΑΕΛ-Τρίκαλα            2-0

Πανελευσινιακός-Χανιά        3-1

Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης       0-2

Καλλιθέα-Ολυμπιακός Βόλου        1-0

Κέρκυρα-Εργοτέλης 1-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 13 αγώνες)

===========================

1. ΑΕΛ          28

2. Απόλλων Σμ.       28

3. Κέρκυρα     24

4. Τρίκαλα      24

5. Λαμία         20

6. Καλλιθέα    20

7. Ολυμπιακός Β.    18

8. Κισσαμικός          18

9. Αν. Καρδίτσας     18

10. Εργοτέλης         17

11. Χανιά      16

12. Παναχαϊκή         15

13. Πανσερραϊκός    14

14. Αγροτικός Αστ.  14

15. Αχαρναϊκός       14

16. Παναιγιάλειος     13

17. Ζάκυνθος          10

18. Πανελευσινιακός 9

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass