Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕ 4-1 ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΗΣ ΜΕ 3-0, ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 17η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Αποχαιρέτησαν το 2015 με νίκες

* Πέρασε από το Αβέρωφ η Δόξα Βλαχογιαννίου *Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΟΕ *Ισοπαλίες σε Μακρυχώρι, Αμυγδαλέα, Φαλάνη *Σήμερα στη Νεάπολη (15.00) το Ηρακλής Λάρ.-Καλοχώρι

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2015 8:05

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με νίκες αποχαιρέτησαν το 2015 οι Απόλλωνας Λάρισας και ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Ο πρωτοπόρος της Α’ ΕΠΣΛ, στο πλαίσιο της 17ης εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, επικράτησε στο Ελευθεραί του Δαμασιακού με 4-1 και διατήρησε το προβάδισμα των πέντε βαθμών, ενώ στα Φάρσαλα το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ηρακλή Χάλκης (3-0).

Νικηφόρο επίλογο στο 2015 είχαν τόσο η Δόξα Βλαχογιαννίου που πέρασε με 2-1 από το Αβέρωφ, όσο και ο ΠΟΕ που επιβλήθηκε του Ατρομήτου Αγ. Αναργύρων με 3-0.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις επικράτησε το «x» ήτοι Αμυγδαλέα - Δήμητρα Γιάννουλης 0-0, Μακρυχώρι – Φαλανιακός 1-1 και Σμόλικας - Αστραπή Ν. Πολιτείας 1-1, ενώ σήμερα στη Νεάπολη θα διεξαχθεί (15.00) η αναμέτρηση του Ηρακλή Λάρισας με την Αναγέννηση Καλοχωρίου. Η 17η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί στις 30 του μηνός με το παιχνίδι στη Γλαύκη ανάμεσα στην τοπική Δάφνη και τον Αμπελωνιακό.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΟ Ελασσόνας – Αγ. Ανάργυροι  3-0

Αμυγδαλέα - Δήμητρα Γιάνν.        0-0

Μακρυχώρι – Φαλανιακός            1-1

Σμόλικας - Αστραπή Ν. Π.             1-1

Αβέρωφ – Βλαχογιάννι   1-2

Απόλλων Λάρ. – Δαμασιακός       4-1

Αχιλλέας Φ. – Χάλκη        3-0

Ηρακλής Λάρ.-Καλοχώρι (σήμερα, 15.00)

Γλαύκη-Αμπελωνιακός (30/12)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Απόλλων Λάρ.    49-5       45

Αχιλλέας Φ.        26-8       40

Αστραπή Ν. Π.   34-7       34

Φαλανιακός        25-17     29

Βλαχογιάννι        28-27     28

Μακρυχώρι        23-22     26

Δαμασιακός        27-23     25

Καλοχώρι            22-24     25

Σμόλικας              20-15     24

Δήμητρα Γιάνν.  16-15     22

Αμυγδαλέα         18-21     22

ΠΟ Ελασσόνας   15-18     19

Αγ. Ανάργυροι    22-29     18

Γλαύκη  14-25     16

Αμπελωνιακός   15-31     15

Αβέρωφ               15-36     11

Ηρακλής Λάρ.     12-25     10

Χάλκη    16-49     3

* Ηρακλής Λάρ., Καλοχώρι, Γλαύκη και Αμπελωνιακός έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/1, 15.00)

Δήμητρα Γιάνν. – Αγ. Ανάργυροι

Αμπελωνιακός - ΠΟ Ελασσόνας

Φαλανιακός - Αμυγδαλέα

Αστραπή Ν. Π.- Γλαύκη

Βλαχογιάννι - Μακρυχώρι

Καλοχώρι – Σμόλικας

Δαμασιακός – Αβέρωφ

Χάλκη - Ηρακλής Λάρ.

Απόλλων Λάρ. - Αχιλλέας Φ.

ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο 2015 ο Απόλλωνας Λάρισας ο οποίος επικράτησε του μαχητικού Δαμασιακού με 4-1. Οι πρωτοπόροι κατάφεραν να «σφραγίσουν» τη νίκη στην επανάληψη όπου πέτυχαν τρία τέρματα και απέβαλαν το άγχος του πρώτου μέρους στο οποίο οι φιλοξενούμενοι προέβαλαν σθεναρή αντίσταση και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαν να είχαν δώσει διαφορετική εξέλιξη στο παιχνίδι. Στο πλαίσιο της ατυχίας των φιλοξενουμένων εντάσσεται και η απουσία του Τζουμάκα στο β’ ημίχρονο, ο οποίος στο πρώτο μέρος ήταν πραγματικός πονοκέφαλος για τους αμυντικούς του Απόλλωνα. Το ότι δεν αγωνίστηκε στο β’ μέρος οφείλεται -όπως τουλάχιστον φάνηκε- σ’ ένα θέμα που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου μ’ έναν συμπαίκτη του.

Η ατυχία όμως χτύπησε και τον Απόλλωνα, που έχασε πολύ νωρίς τους δύο κεντρικούς αμυντικούς Κολιό (31’) και Σκάκο (43’), οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά.

Με την έναρξη του αγώνα ο Απόλλωνας είχε την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ από την άλλη πλευρά ο Δαμασιακός προσπάθησε να διαφυλάξει τα νώτα του έχοντας συμπαγή άμυνα. Οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων, για να φτάσουμε στο 11’ όταν ο Απόλλωνας κέρδισε φάουλ από τα δεξιά. Οι αμυντικοί του Δαμασιακού έκαναν το λάθος να αφήσουν αμαρκάριστο το Νάστα στην αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής. Ο Κυριάκος πάσαρε στον Νάστα, αυτός με τη σειρά του έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα αποκρούστηκε προς στιγμήν και ο Κούρο με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν άμεση και στο 15’ ο Λόλας κέρδισε πέναλτι από τον Κολιό, το οποίο εκτέλεσε ο Τσιάλτας ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 19’ ο Δαμασιακός είχε μία ακόμα πολύ καλή στιγμή με τον Τζουμάκα ο οποίος ελίχθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, ωστόσο αντί να τελειώσει ο ίδιος τη φάση, θέλησε να σιγουρέψει περισσότερο το γκολ πασάροντας στον Μπακαΐμη ο οποίος όμως ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 26’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπόντε πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας πιεζόμενος από τον Τσιάλτα. Ο επιθετικός του Απόλλωνα δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα, η οποία όμως χτύπησε στο σώμα του Τσιάλτα και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-1.

Στο 36’ χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Δαμασιακό, όταν ο Τζουμάκας μετά από κάθετη πάσα, βγήκε μόνος απέναντι στον Μπρέλλα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 45’ ένα κοντινό σουτ του Γιαννακόπουλου πέρασε λίγο άουτ. Έτσι το 2-1 διατηρήθηκε με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Το γρήγορο γκολ του Μπόντε (πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το 46’) με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή άρχισε να γέρνει την πλάστιγγα προς τους γηπεδούχους, διώχνοντας παράλληλα το άγχος. Από την άλλη πλευρά ο Δαμασιακός, με αιχμή τον Λόλα, προσπάθησε να αξιοποιήσει κάποιες γρήγορες επιθετικές ενέργειες όπως στο 63’ και το 70’, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έτσι στο 82’ ο Κυριάκος με δυνατό σουτ (είχε προηγηθεί σουτ του Νάστα πάνω σε σώματα αμυνομένων) έστειλε εκ νέου την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Ι. Ντελέζου και των βοηθών του κ. Βασιλού και Παραφέστα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ζιώγας): Μπρέλλας, Αντωνόπουλος (79’ Νάτσης), Γιαννακόπουλος, Κολιός (31’ λ.τ. Σκάκος, 43’ λ.τ. Κουβελάς), Φλώρος, Κουρδής, Παλάσκας, Κούρο, Νάστας, Κυριάκος, Μπόντε.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Τζαφέρης): Μαστοροδήμος, Γεωργαντζιάς, Μπακαΐμης (86’ Μουσιάρης), Αυλογιάρης, Κ. Λέτσιος, Τσιάλτας, Τζουμάκας (46’ Στ. Λέτσιος), Καρακάνος, Λούτσος, Λόλας, Γανός (88’ Τσακνάκης).

ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Αχιλλέας Φαρσάλων επικράτησε 3-0 του Ηρακλή Χάλκης και έκλεισε το ποδοσφαιρικό 2015 με μία ακόμα νικηφόρα εμφάνιση.

Στο 22’ μετά από κόρνερ του Τσετιροκλή, ο τερματοφύλακας Χαβίλας προσπάθησε να διώξει την μπάλα η οποία χτύπησε σε σώμα αμυνόμενου και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0, ενώ στο 35’ ο Βούλγαρης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του Αχιλλέα.

Το τελικό 3-0 επί του Ηρακλή Χάλκης που προσπάθησε φιλότιμα διαμόρφωσε στο 51’ ο Μπένος με σέντρα σουτ από τα δεξιά, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Κουτσοκέρας, Καραμπούζης (65’ Πατσούρας), Φιλιππούλης, Οικονόμου, Τλούπας, Κομισόπουλος, Μπένος (55’ Πλιάγκας), Νεμπεγλέρας, Ζαγγανάς, Τσετιροκλής, Βούλγαρης (68’ Μαλάκος).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (Μούτσιος): Χαβίλας, Σταμάτης, Τζεμολάρι, Νταμήτρος (64’ Ντινούλης), Βογιατζής Σ. (67’ λ.τ. Κατσιάνας), Κακαβίτσης, Ραπτοτάσιος, Μόκκας, Συκαλιάς (72’ Τραμπάκουλας), Βογιατζής Χρ., Λυντέρης.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε. Ο λόγος για την ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης που σκόραρε δύο φορές αλλά στο τέλος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Οι γηπεδούχοι από το 55’ βρέθηκαν μπροστά στο σκορ όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα είδαν την Αστραπή να αποφεύγει την ήττα και να φτάνει στην ισοφάριση (1-1) μετά από αυτογκόλ.

Ο Σμόλικας διεκδίκησε τη νίκη με τον Κακαβίτση να χάνει σημαντικές ευκαιρίες (τετ α τετ) και τον Δάσσιο να έχει δοκάρι.

Δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι με τον Κοταρέλα (οριζόντιο) που παρά τα προβλήματα των τελευταίων ημερών έπαιξαν με πάθος και δύναμη.

Το 1-0 έγινε στο 55’ με την κεφαλιά του Λιανού, ενώ η ισοφάριση για την Αστραπή ήρθε στο 90’+2’ όταν μετά από σέντρα σουτ του Σουλτούκη, ο Μάρκου στην προσπάθειά του να απομακρύνει τον κίνδυνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Κακανούλιας): Γραβάνης, Πατσής, Δολιάνης, Λιανός (90’ Τσιόπας), Σκούπρας, Μάρκου, Κολοβός, Τανάγιας, Κόκρας (89’ Γκαλμπογκίνης), Δάσσιος, Κακαβίτσης.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ: Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς (71’ Μπάνος), Λιούσκας, Καλτσάς, Παπαμάνος, Μπατζέλας (60’ Σγουραλής), Σουλτούκης, Μολάς, Σπανός, Κοταρέλας (46’ Αρσένης), Αποστόλου.

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Χωρίς νικητή έληξε και το παιχνίδι στο Μακρυχώρι ανάμεσα στον τοπικό Αετό και τον Φαλανιακό που μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22’ όταν μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Ιγγλέζου, ο Αλατάς με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο πρώτο μέρος και έχασαν ευκαιρίες με τους Παπαγεωργίου, Ιγγλέζο και Αλατά.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την κατάσταση στην επανάληψη και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 73’ με την κεφαλιά του Νικούλη.

Στα τελευταία λεπτά ο Φαλανιακός πίεσε αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι ουσιαστικό.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Τσέτσιλας): Κωνσταντίνου, Γκαμπέτας, Δάσσιος Δ. (25’ λ.τ. Παυλόπουλος), Δάσσιος Ι., Πολύζος, Καλπίας, Αργύρης (65’ Νικούλης), Παπαδημητρίου, Τέας, Δαλαμπύρας, Γκαραλιάκος (46’ Κουσιώρας).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Κόκκινος (68’ Λυγούρας), Λιλολάρι, Πανταζής, Μπλέντι, Παπαγεωργίου (60’ Αλεξανδρής), Ιγγλέζος (86’ Χριστιανίδης), Αλατάς.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου ο Αετός Μακρυχωρίου διοργανώνει χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα στο κέντρο «Ακρόπολη» στον Αμπελώνα. Η εκδήλωση περιλαμβάνει φαγητό, ποτό και λαχειοφόρο και θα πλαισιωθεί από λαϊκοδημοτική ορχήστρα. Η διοίκηση του Αετού καλεί τους φίλους της ομάδας και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και να περάσουν μια όμορφη βραδιά, ενισχύοντας την προσπάθεια του συλλόγου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Στις νικηφόρες εμφανίσεις επέστρεψε η Δόξα Βλαχογιαννίου που πέρασε από το Αβέρωφ με 2-1 και αποχαιρέτησε το 2015 με ιδανικό τρόπο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15’ με τον Γκουρομπίνο μετά από σέντρα του Λιόλιου, ενώ νωρίτερα στο 7’ ο Πατσιωτός είχε δοκάρι.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 53’ όταν ο Κ. Χατζής κέρδισε πέναλτι από τον Βάλλα, το οποίο αξιοποίησε ο Ελευθέρογλου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Λιόλιος με προσωπική ενέργεια και σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Δόξα πετυχαίνοντας το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 80’ το Αβέρωφ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι αμυνομένου μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως αυτή τη φορά ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη.

ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Γκαλίτσιος): Μάνος, Ζαφειρούλης, Μούτσιος (46’ Καραλής), Κωφός, Γενιτσεφτσής, Γκουτζιούδης, Αναγνωστόπουλος (75’ Χατζής Β.), Κουτσάκης, Χατζής Κ., Ελευθέρογλου, Γιώργης.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Χαλκιάς, Αλεξίου, Βάλλας (75’ Μήσιος Δ.), Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης Δ., Αθανασούλης, Πατσιωτός (85’ Κοκόμπελης), Γκουρομπίνος (63’ Κοντοθανάσης Βρ.).

ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Αετός Αμυγδαλέας και Δήμητρα Γιάννουλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0.

Οι γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν με ελλείψεις και είχαν μόλις τρεις παίκτες στον πάγκο, δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Παναγιωτόπουλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πάρουν το τρίποντο.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε στο 30' ένα δυνατό σουτ του Κατσαμάκα όπου η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 41' σε σέντρα από τα δεξιά του Μανάκα, ο Μακρής δεν έπιασε όπως θα ήθελε το πλασέ και ο Παζιάνας μπλόκαρε την μπάλα.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε η εικόνα της αναμέτρησης και στο 71' οι «Πράσινοι» της Γιάννουλης έχασαν ευκαιρία για να κάνουν το 0-1, καθώς σε σέντρα του Κουρούτσαλη ο Κατσαμάκας με σουτ δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Εν συνεχεία στο 77' σε σέντρα του Μακρή από τα δεξιά στο σουτ του Κ. Χατζηγρηγορίου η μπάλα κατέληξε άουτ και στο 80' σε σέντρα πάλι του Μακρή που ανέβασε την απόδοσή του στην επανάληψη, ο Μανάκας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Για τον Αετό που δεν φάνηκε επιθετικά, στο 86' σε εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ και δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, ο γκολκίπερ της Γιάννουλης.

Σε καθαρά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα το παιχνίδι, με ήλιο και εκατέρωθεν ευχές για καλές γιορτές

Με άνεση διηύθυνε τον αγώνα η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, ενώ αλάνθαστοι ήταν τόσο η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη όσο και ο Δημήτρης Κοτούμπας.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παζιάνας, Σερακιώτης, Ευαγγελούλης, Καφφές, Βαΐτσης, Σιούτας, Τσιτουρτζής (90’+1 Οικονόμου), Γραμμένος, Ανδριανόπουλος (35' λ.τ. Μαυρουδής Α.), Κυριάκος, Πίρε.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Κουρούτσαλης, Γκουντρουμπής, Καλούσης, Εμμανουήλ, Θώμος, Μπαμπάλης, Μανάκας, Κατσαμάκας (90' Μαντζαφλάρας), Χατζηγρηγορίου Αν. (46' Χατζηγρηγορίου Κ.), Μακρής.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Στην επανάληψη ζεστάθηκε η μηχανή του ΠΟΕ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ατρόμητο Μακρυχωρίου κερδίζοντας δίκαια με 3-0. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Γιώργου Καλτέκη μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο δεν μπόρεσε να είναι ουσιαστικό, ανέβασε ρυθμούς, είχε πολύ καλή απόδοση και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του, χάνοντας παράλληλα ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Στο 57’ ο Ελευθεριάδης, μετά από ενέργεια του Σινάπαλου, ελίχθηκε πολύ ωραία και αφού απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα έγραψε το 1-0.

Στο 67’ ήταν η σειρά του Τσένου, ο οποίος, ως τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά τον πολύ ωραίο συνδυασμό των Ματούλα-Ελευθεριάδη-Κυρίτση πλάσαρε εύστοχα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 80’ και πάλι ο Τσένος μετά από σέντρα του Καραμάνου, κατέβασε πολύ ωραία την μπάλα και με μονοκόμματο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Καλτέκης): Γκουτζουρέλας, Κυρίτσης Ι., Γκαραβέλης (75’ Μηνάς), Μπούσιας (80’ Τάμπας), Γεωργούλης, Σινάπαλος, Κυρίτσης Αθ., Καραμάνος, Ελευθεριάδης, Ματούλας (83’ Κοντοτάσιος), Τσένος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Βίλλης, Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Βιλανάκης Ι., Μούμος, Κουσιάς, Μπακαρτζής (88’ Ντεμολάρι), Βιλανάκης Μ., Ευαγγέλου (63’ Πλιάγκας), Αντωνόπουλος (72’ Γαδιτσάκης).

Στο Αλκαζάρ πιθανώς

το ντέρμπι κορυφής

Απόλλων Λ.-Αχιλλέας Φ.

Η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ με την οποία ανοίγει η αυλαία του β’ γύρου του φετινού μαραθωνίου ορίστηκε για τις 9 Ιανουαρίου 2016. Το παιχνίδι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον δεν είναι άλλο από το ντέρμπι κορυφής του Απόλλωνα Λάρισας με τον Αχιλλέα Φαρσάλων (στη ρεβάνς της «λευκής» ισοπαλίας του α’ γύρου) και το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ. Ήδη η διοίκηση του Απόλλωνα έχει έρθει σε επαφή με τους υπεύθυνους του ΕΑΚΛ για το συγκεκριμένο θέμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass