ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ 2-0

Ευκαιρία για χαρούμενες γιορτές

*Δήλωση του Κούγια ότι δεν εκδίδει νέα ανακοίνωση

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2015 9:16

Ευκαιρία για χαρούμενες γιορτές έχουν οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τη νίκη επί των Τρικάλων με 2-0 στο θεσσαλικό ντέρμπι που της έδωσε το δικαίωμα να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Χθες στο μεταξύ είχαμε προσωπική δήλωση του κ.Κούγια ενώ υπήρξαν και δηκτικές ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ για ΑΕΚ και Κέρκυρα.

Η προσωπική δήλωση του κ.Κούγια αναφέρεται στον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ δηλώνει ότι δεν θα κάνει καμία ανακοίνωση.

Αναλυτικά η δήλωση του κ.Κούγια: 

«Όπως όλοι γνωρίζετε η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχασε ούτε μια μέρα την πρώτη θέση της βαθμολογίας και πέρασε στους 16 του Κυπέλλου αποκλείοντας την περσινή φιναλίστ και μια από τις αξιολογότερες ποδοσφαιρικές εταιρίες, την ΠΑΕ Scoda Ξάνθη. Αυτό το κατάφερε η ομάδα μας μόνο λόγω της ποιότητος των ποδοσφαιριστών της και των προπονητών της και κυρίως λόγω της τεράστιας βοήθειας των οπαδών μας.  Η απόσταση από την τρίτη θέση είναι μόνο 4 βαθμοί και είμαστε ισόβαθμοι με την ΠΑΕ Απόλλων, η οποία πριν 7 αγωνιστικές ήταν στη μέση της βαθμολογίας και μόλις εμφανίστηκε σε αυτή ένας παράγοντας από την Αθήνα και για τον οποίο χωρίς να γνωρίζει κανείς τι εργασία κάνει, κυκλοφορεί κι αυτός με μπράβους, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΠΑΕ, τη μια χρονιά κάνει κουμάντο στα Χανιά, την άλλη χρονιά εμφανίζεται στα Τρίκαλα και φέτος εδώ και 7 παιχνίδια εμφανίζεται ως ειδικός σύμβουλος του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων. Το πρόσωπο αυτό έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Κατσιγιάννης. Προσωπικά επειδή έχω αντιληφθεί τι γίνεται με τα πολλαπλά πέναλτι των ανταγωνιστών μας έκανα κάποιες ειρωνικές ανακοινώσεις. Αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε το παράνομο σύστημα το οποίο είχε μέχρι και 30 Ιουλίου του 2015 λόγω της προηγουμένης ιδιοκτησίας και πολύ γερές ρίζες στη Λάρισα και έτσι πρόσωπα χωρίς ονοματεπώνυμο τις περισσότερες φορές εμφανίζονται είτε σε ραδιόφωνα είτε σε sites και προσπαθούν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των οπαδών μας στο πρόσωπο μου. Επειδή είτε προσωπικά είτε η ΠΑΕ ΑΕΛ όσο εγώ είμαι Πρόεδρος και έχω τις μετοχές δεν θα κάνουμε την οποιαδήποτε ανακοίνωση είτε εναντίον συνδέσμων οργανωμένων οπαδών είτε εναντίον μεμονωμένων οπαδών, επειδή θεωρώ ότι με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις μου έχουν αντιληφθεί όλα τα θεσμικά όργανα τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά κυρίως έχουν ενημερωθεί οι οπαδοί μας, επειδή δεν έχω καμία διάθεση προσωπικά να αντιπαρατεθώ ούτε με δημοσιογράφους που έχουν διαφορετική άποψη ούτε με οπαδούς που έχουν διαφορετική άποψη και εμφανίζονται στα ΜΜΕ, σας δηλώνω ο,τι η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα ξανακάνει καμία ανακοίνωση, έστω κι αν μας κατακρεουργήσουν».

ΔΗΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ

Με δύο δηκτικές ανακοινώσεις υποδέχθηκε η ΑΕΛ τις ήττες της ΑΕΚ από τον Λεβαδειακό και της Κέρκυρας από τον Εργοτέλη, αφού όπως φαίνεται οι «βυσσινί» άνοιξαν... βεντέτα με την αθηναϊκή ομάδα μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα με 0-5 για το Κύπελλο Ελλάδας από τους «κιτρινόμαυρους».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η λαρισινή ομάδα:

«Προς κο Πογιέτ και δημοσιογράφους και έντυπα φίλα προσκείμενα προς την ΑΕΚ.

Έτσι είναι παιδιά, ο Θεός είναι μεγάλος. Όταν βάζεις τη βασική σου ενδεκάδα την Πέμπτη το βράδυ και οι παίκτες σου στο 90' κάνουν τάκλιν στα πιτσιρίκια της ΑΕΛ και οι δημοσιογράφοι και τα έντυπα σου πανηγυρίζουν λες και κέρδισες την κανονική ΑΕΛ, το πληρώνεις.

Εμείς και οι οπαδοί μας δεν ξεχνάμε.

Καλά Χριστούγεννα».

Παράλληλα, σχολίασαν τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Εργοτέλη και τα πέναλτι που δόθηκαν, με αιχμές και για την ομάδα της Λαμίας, κάνοντας λόγο για τη… θεατρική παράσταση «Μάνα με σφάξανε - στα δύο πέναλτι το ένα δώρο»!.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα των θεατρικών οπαδών της ΠΑΕ ΑΕΛ απήλαυσε για άλλη μια φορά την παράσταση του θεατρικού έργου "Μάνα με σφάξανε - στα δύο πέναλτι το ένα δώρο", η οποία παίζεται από τη στιγμή που η ΑΕΛ ξέφυγε 10 βαθμούς στη βαθμολογία τον τελευταίο μήνα στις πόλεις της Ελλάδος, που έχουν την έδρα τους οι ανταγωνίστριες της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αυτήν τη βδομάδα η παράσταση λόγω της μεγάλης επιτυχίας με τους ηθοποιούς από τη Λαμία (αυτοί φωνάζανε μαμά με σφάξανε), ξαναπαίχτηκε στην Κέρκυρα με ηθοποιούς από την Κρήτη, οι οποίοι αυτοί αντικατέστησαν τους ηθοποιούς από τη Λαμία.

Δυστυχώς όμως αυτή τη φορά το δώρο με τις πολλές μπανάνες δεν έπιασε τόπο, γιατί οι ηθοποιοί από την Κρήτη λόγω της ηλικίας τους και του ταλέντου τους είχαν άγνοια κινδύνου και όταν τους βάζουν να παίξουν δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Συγγνώμη παιδιά αν στεναχωριέστε, αλλά τι να κάνουμε, εδώ στη Λάρισα είμαστε όλοι θεατρόφιλοι και περιμένουμε πως και πως να απολαύσουμε και στο δικό μας γήπεδο μια τέτοια παράσταση. 13 αγωνιστικές τη βλέπουμε να παίζεται μόνο στην Αθήνα, στην Κέρκυρα και στα Τρίκαλα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass