Η ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ 3-1 ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΗ 2η ΘΕΣΗ

Νίκησαν αλλά... δεν πέτυχαν τον στόχο τους

* Νικηφόρος επίλογος και για την Μικτή Παίδων (2-1) *Στη 2η θέση τερμάτισαν οι λαρισινές ομάδες

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2015 8:14

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Νίκη, η οποία όμως δεν είχε αντίκρισμα, πέτυχε χθες στο στάδιο Αλκαζάρ η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ με 3-1 επί της ΕΠΣΛ Καρδίτσας στην τελευταία αγωνιστική της Α' φάσης των ομίλων του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής ΕΟ που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Λάρισας δεν κατάφερε τελικά να βγει κερδισμένο στη μάχη της κορυφής αφού την ίδια ώρα η ΕΠΣ Θεσσαλίας πέρασε νικηφόρα από τα Τρίκαλα (0-2) και «κλείδωσε» την 1η θέση και μαζί τον τίτλο της πρωταθλήτριας στον 8ο όμιλο.

Η ομάδα της ΕΠΣΛ άνοιξε το σκορ στο 25’ με την κεφαλιά του Κακαράντζα μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζιάκα. Στο 55΄ο Χαλάτσης με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0 για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 61’ (2-1). Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζιάκας.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Καμάκας): Τσατσάρας, Κακάμης, Κόκοβας, Αλατάς, Δάκτυλας, Κακαράντζας (70΄Θεοχάρης), Χαλάτσης, Μπατζέλας, Μαλάκος (65΄Πινακάς), Κατσαρός-Βέρρος (70΄Ζαχαράκης), Ζιάκας.

Η ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ

Με νίκη (2-1) ολοκλήρωσε τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ σ’ ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η λαρισινή ομάδα παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο κυρίως στην επανάληψη και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου μέρους.

Τα γκολ πέτυχαν ο Γκουνάρας στο 67’ με πλασέ και ο Δραγατσίκης στο 75’ με κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Κεραμάρης): Κολοβός, Δραγατσίκης, Τσιμπόλης, Χλωρός, Παπακωνσταντίνου, Μπουζούκης, Τσαρούχας, Σούμπασης, Τσουμάνης, Πότος, Αθανασιάδης (Γκουνάρας, Μαναός, Ντόκος Πίστας, Μασούρας).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Καρδίτσας 2-1 (Π), 3-1 (Ν)

ΕΠΣ Τρικάλων - ΕΠΣ Θεσσαλίας 2-0 (Π), 0-2 (Ν)

ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΑΙΔΕΣ

1. ΕΠΣ Τρικάλων      12-5    12

2. ΕΠΣ Λάρισας        8-9      10

3. ΕΠΣ Θεσσαλίας   11-8    10

4. ΕΠΣ Καρδίτσας    6-15    2

ΝΕΟΙ

1. ΕΠΣ Θεσσαλίας   13-2    15

2. ΕΠΣ Λάρισας        13-8    12

3. ΕΠΣ Καρδίτσας    5-13    5

4. ΕΠΣ Τρικάλων      7-15    2

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Σύμφωνα με τη φετινή προκήρυξη στη συνέχεια των Πανελληνίων πρωταθλημάτων προεπιλογής ΕΟ θα συγκροτηθούν οι Περιφερειακές ομάδες. Την ευθύνη επιλογής των ποδοσφαιριστών που θα περιληφθούν στην ομάδα της Περιφέρειας έχει ο προπονητής της ομάδας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α΄ φάση με βοηθό τον προπονητή της δευτεραθλήτριας ομάδας της Α΄ φάσης.

Σε κάθε Ομάδα Νέων Περιφέρειας μετέχουν υποχρεωτικώς δύο κατ’ ελάχιστο, ποδοσφαιριστές από κάθε Ε.Π.Σ. της περιφέρειας οχτώ, κατ’ ανώτερο, ποδοσφαιριστές.

Οι αγώνες μεταξύ των ομάδων της Β΄ φάσης είναι διπλοί (εντός - εκτός έδρας) και το σχετικό πρόγραμμα θα προκύψει κατόπιν δημόσιας κλήρωσης, με βάση αυστηρώς γεωγραφικά κριτήρια. Την έδρα των αγώνων της κάθε ομάδας τη δηλώνει στην Ε.Π.Ο. ο προπονητής της ομάδας.

Οι νικήτριες ομάδες της Β΄ Φάσης θα πάρουν μέρος στο τουρνουά της τελικής φάσης που θα διεξαχθεί κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα και σε τόπο που θα επιλεγεί από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass