Η ΑΕΛ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ (17:15 OTE TV)

Ένας… Αστέρας στον δρόμο της «Βασίλισσας»

* Οι «βυσσινί» θέλουν ποδαρικό με νίκη στο 2016 και σκορ πρόκρισης

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2016 10:20

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Λίγες μόλις ημέρες μετά την έλευση του 2016, η ΑΕΛ ρίχνεται σήμερα στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου στις 17:15 θα αντιμετωπίσει στο AEL FC ARENA, τον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» της διοργάνωσης και ασφαλώς παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αναμετρούνται δύο από τις καλύτερες επαρχιακές ομάδες.

Και μπορεί να τους χωρίζει μια κατηγορία, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα διότι σε τέτοια ματς εκείνα τα στοιχεία που κυρίως παίζουν ρόλο είναι το πάθος και η θέληση που θα δείξουν οι παίκτες, για να κερδίσουν τον αγώνα.

Ένας… Αστέρας λοιπόν βρίσκεται στον δρόμο της «βασίλισσας» που φέρεται αποφασισμένη να επικρατήσει του αντιπάλου της και να βάλει τα θεμέλια πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει σε μια εβδομάδα στην πόλη της Πελοποννήσου.

Ασφαλώς και θα είναι πολύ δύσκολο το έργο των «βυσσινί» απέναντι σε μια ομάδα αξιόλογη, η οποία αγωνίστηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και προέρχεται από νίκη επί του Παναθρακικού με 4-0, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Όμως οι παίκτες της ΑΕΛ με τη βοήθεια των χιλιάδων φίλων τους που αναμένεται να κατακλύσουν σήμερα το AEL FC ARENA, καλούνται να τα δώσουν όλα από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, προσφέροντας μια μεγάλη χαρά στον υπέροχο αυτό κόσμο της ομάδας.

Από αγωνιστικής πλευράς, ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΛ, άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Άγγελο Βέρτζο, Δημήτρη Καπό και τον ανέτοιμο Τάσο Κρητικό. Επίσης εκτός έμειναν για αγωνιστικούς λόγους, Δημήτρης Πατσιογέωργος, Μανώλης Μονιάκης, Μανώλης Ροβίθης, Σωτήρης Χάμος, Αντώνης Καμπλιώνης και ο Δημήτρης Μανακούσιος.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Ράτκο Ντόστανιτς, είναι οι: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Σουλιώτης, Ναγιάρ, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Μπουντόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Πάτο, Χοτζάλι, Κουτσιανικούλης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αρκετές αλλαγές περιλαμβάνει η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του πρώτου ματς με την ΑΕΛ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο τεχνικός της πελοποννησιακής ομάδας, Στάικος Βεργέτης, έχει ξανά στη διάθεσή του τους Σανκαρέ, Κιτόκο, Μουκάμ και Κουρμπέλη, ενώ εκτός έμειναν οι Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Λανθαρότε και Ιγκλέσιας.

Αναλυτικά, οι 18 παίκτες που ταξίδεψαν χθες για την θεσσαλική πρωτεύουσα, είναι οι εξής: Θεοδωρόπουλος, Καπετάνος, Αλόκο, Σανκαρέ, Κιτόκο, Γιαννούλης, Μούκαμ, Ντουντού, Δημούτσος, Φερνάντεζ, Τσοκάνης, Φούντας, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Τορμένα, Παπαδόπουλος, Γκρόσιος και Γιάννου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης ορίσθηκε να διευθύνει ο Ανανίας Φωτιάδης από τον Σύνδεσμο Σερρών, ενώ συνεργάτες του θα είναι οι Ιωάννης Τουμπακάρης, Γεώργιος Κουντουρέλης (Αθηνών), 4ος ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Μιχάλης Ντάκος (Ξάνθης).

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΕΛ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σήμερα η ΑΕΛ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC ARENA σε αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στο παρελθόν ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης, έχουν συναντηθεί συνολικά πέντε φορές σε επίσημους αγώνες με γηπεδούχο τη λαρισινή ομάδα.

Οι «βυσσινί» μετρούν δύο νίκες, οι «κιτρινομπλέ» μία, ενώ δύο παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ έχουμε ισοπαλία με 4-4. Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης

13/01/2008 ΑΕΛ-Αστέρα Τρίπολης 1-1 Superleague

11/01/2009 ΑΕΛ-Αστέρα Τρίπολης 2-1 Superleague

05/01/2010 ΑΕΛ-Αστέρα Τρίπολης 1-0 Superleague

17/10/2010 ΑΕΛ-Αστέρα Τρίπολης 0-2 Superleague

12/12/2012 ΑΕΛ-Αστέρα Τρίπολης 0-0 Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ

ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συνεχίζεται με μικρή παράταση μεθαύριο Πέμπτη 7/1/16 η διαδικασία εξόφλησης της 2ης δόσης για όσους ακόμη οφείλουν τις κάρτες διαρκείας.

Στον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης ισχύουν οι κάρτες κανονικά και οι νέες θα παραληφθούν στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζάκυνθο. (Εξυπηρέτηση στα γραφεία της ΠΑΕ καθημερινά 09:00-14:00 και 17:00-21:00 εκτός Κυριακής - Kύπρου 72, 5ος όροφος, τηλ. 2410 259 000)

ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Αγωνιστική δράση στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος περιλαμβάνει το επόμενο τριήμερο. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι πρώτοι αγώνες για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, με τον κάτοχο του τίτλου Ολυμπιακού, να αγωνίζεται μεθαύριο Πέμπτη (17:15) στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων απέναντι στα Χανιά, τη μία από τις τρεις συνολικά ομάδες της Football League που συνεχίζουν στον θεσμό. Την ίδια ημέρα (15:00), ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στους Ζωσιμάδες από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι δύο «δικέφαλοι», ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αγωνίζονται εκτός έδρας αύριο (19:15 και 17:15 αντίστοιχα), με αντιπάλους την ΑΕΛ Καλλονής και τον Λεβαδειακό αντίστοιχα. Σήμερα, η ΑΕΛ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η Βέροια τον Ηρακλή.

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και οι διαιτητές, έχουν ως ακολούθως:

ΣΗΜΕΡΑ

AEL FC Arena 17:15 ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης (Φωτιάδης-Σερρών).

Δημ. Βέροιας 19:30 Βέροια-Ηρακλής (Δημήτρης Θάνος-Γρεβενών)

ΑΥΡΙΟ

Δημ. Περιβολίων 15:00 Πλατανιάς-Ατρόμητος (Ιωάννης Παπαδόπουλος-Μακεδονίας)

Δημ. Λιβαδειάς 17:15 Λεβαδειακός-ΑΕΚ (Αθανάσιος Γιάχος-Χίου)

Παγκρήτιο Στάδιο 17:15 Εργοτέλης-Πανιώνιος (Σπυρίδων Σελίμος-Λακωνίας)

Δημ. Μυτιλήνης 19:15 ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΟΚ (Δημήτρης Καραντώνης-Ημαθίας)

ΠΕΜΠΤΗ

Ζωσιμάδες 15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (Σταύρος Μάνταλος-Καβάλας)

Δημ. Περιβολίων 17:15 Χανιά-Ολυμπιακός (Αναστάσιος Σιδηρόπουλος-Δωδεκανήσου)

* Οι αγώνες ρεβάνς θα γίνουν 12, 13 και 14 Ιανουαρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass