ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ (18.00)

Το μυαλό όλων στις Σέρρες

*Παίζει ο Άγγελος Βέρτζος. Ανεβάζει στροφές ο Δημήτρης Καπός *Προς διακοπή συμβολαίου οδηγείται η ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Ναγιάρ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2016 9:30

 

Του Σωτ. Κέλλα

Στην ΑΕΛ αφήνουν όλοι πίσω την υπόθεση κύπελλο καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0 δεν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης. Κρατάνε όμως την καλή εμφάνιση ενώ τους μένει και η πίκρα από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Τώρα το μυαλό όλων είναι στο αυριανό παιχνίδι στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας που θα είναι το πρώτο για το πρωτάθλημα το 2016 και στόχος είναι η νίκη που θα φέρει την ομάδα πιο κοντά στη Σούπερ Λίγκα. Ο αντίπαλος δεν θα είναι εύκολος αφού ψάχνει βαθμούς για τη σωτηρία του.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό Ράτκο Ντόστανιτς είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Άγγελο Βέρτζο που αποθεραπεύτηκε ενώ ανεβάζει στροφές και ο Καπός που όμως δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα αναχωρήσει στις 4 μ.μ. για τις Σέρρες.

Από κει και πέρα δεν θα παίξει ο Μπουντόπουλος που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες ενώ ο Μαρουκάκης τελικά δηλώθηκε να μην αγωνισθεί στα Χανιά και να παίξει κανονικά στο παιχνίδι με τον Πανσερραικό. Πάντως ενώ η διαρροή έγινε προ δέκα ημερών μόλις προχθές επισημοποιήθηκε από την ΠΑΕ το παιχνίδι που δεν θα αγωνισθεί ο Λήμνιος ποδοσφαιριστής.

Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε αλλαγές στην ενδεκάδα ενόψει του αυριανού αγώνα σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου καθώς στο αρχικό σχήμα θα ξεκινήσουν οι: Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Νκολακάκης, Βέρτζος, Μπανούσης και μάλλον ο Κουτσιανικούλης.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Απών από την αποστολή θα είναι και ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ που εξετάζεται διακοπή συμβολαίου. Ο λόγος είναι το επεισόδιο που είχε προχθές με μέλη του τεχνικού επιτελείου με αποτέλεσμα η προπόνηση να τελειώσει δέκα λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισθείσα ώρα.

Το επεισόδιο έγινε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης σε διπλό όταν ο Ντόστανιτς ζητούσε να δίνουν την μπάλα με τις τρεις και έκανε παρατηρήσεις στον παίκτη ενώ αυτός κάποια στιγμή υπέδειξε παράβαση άλλου συμπαίκτη του.

Ο Ντόστανιτς του είπε ότι αρμόδιος είναι αυτός και τον έδιωξε αλλά ο Ναγιάρ δεν έφευγε. Στα αποδυτήρια σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επεισόδιο του Ναγιάρ με τον Ντόστανιτς και στη συνέχεια με τον  Κατσάρα ενώ βολές δέχθηκε και ο γυμναστής Μαντζιώκας όταν πήγε να τους χωρίσει.

Τελικά ο παίκτης δεν σταμάτησε ενώ θεωρήθηκε υπότροπος καθώς πριν λίγο καιρό υπήρξε και επεισόδιο του ιδίου με τον Μπόγιοβιτς .

Η ΠΑΕ χθες έστειλε στα Δένδρα δικαστικό επιμελητή που μετέφερε την κλήση του παίκτη σε απολογία ενώ την προηγούμενη μέρα απέτυχε  ο «πυροσβεστικός» ρόλος του τεχνικού διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση.

Σήμερα(όπως και χθες) ο Ναγιάρ  θα κάνει ατομική προπόνηση και ακολούθως θα γίνει η προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας.

Ο Ντόστανιτς σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να δεχθεί μεταμέλεια του παίκτη.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ

Στο μεταξύ σκληρός ήταν στην ομιλία του ο Ντόστανιτς για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα στον αγώνα κυπέλλου Ελλάδας καθώς είχε επισημάνει τον τρανζίσιον του Αστέρα Τρίπολης στην ανάλυση του βίντεο  πριν τον αγώνα.

Επίσης μίλησε και σε ορισμένους παίκτες που τους είπε ότι είναι η ευκαιρία τους να δείχνουν την αξία τους σε τέτοια παιχνίδια. Ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα έχει στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δύσκολες αποστολές περιλαμβάνει για τους πρωτοπόρους το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα η ΑΕΛ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στις Σέρρες κόντρα στον τοπικό Πανσερραϊκό, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχθεί στη Ριζούπολη την Κέρκυρα. Σαφώς πιο εύκολο έργο θα έχουν τα Τρίκαλα, τα οποία θα φιλοξενήσουν στη θεσσαλική πόλη τον Παναιγιάλειο. Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΣΗΜΕΡΑ

15:00 Κισσαμικός - Καλλιθέα

ΑΥΡΙΟ

18:00 Πανσερραϊκός - ΑΕ Λάρισας

ΚΥΡΙΑΚΗ

14:00 Αν. Καρδίτσας - Εργοτέλης

15:00 Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή

15:00 Α.Ο. Τρίκαλα - Παναιγιάλειος

15:00 Αγροτικός Αστέρας - Πανελευσινιακός

15:00 Α.Ο. Χανιά - Αχαρναϊκός

15:00 Ζάκυνθος - Λαμία

ΔΕΥΤΕΡΑ

18:00 Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 1. ΑΕΛ 19-8     28

 2. Απόλλων Σμύρνης    18-5     28

 3. Κέρκυρα      17-11    24

 4. Τρίκαλα        19-13    24

 5. Λαμία           15-12    20

 6. Καλλιθέα     13-12    20

 7. Ολυμπιακός Βόλου   13-9     18

 8. Αναγέννηση Καρδίτσας         9-11     18

 9. Κισσαμικός   11-10    18

10. Εργοτέλης   17-18    17

11. Χανιά          13-14    16

12. Παναχαϊκή   10-15    15

13. Πανσερραϊκός          12-16    14

14. Αγροτικός Αστέρας  7-10     14

15. Αχαρναϊκός  9-12     14

16. Παναιγιάλειος          7-11     13

17. Ζάκυνθος     9-15     10

18. Πανελευσινιακός      10-25    9 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass