ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Ο Βούζας στον Τύρναβο 2005

*Δύο ακόμη μεταγραφές σχεδιάζουν οι «κυανέρυθροι» *Αισιοδοξία για τον αγώνα με τον Πιερικό στην Κατερίνη

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2016 8:07

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Την πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου πραγματοποίησε χθες ο Τύρναβος 2005, ο οποίος απέκτησε τον επιθετικό Αντώνη Βούζα.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής  που αγωνιζόταν στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, έμεινε ελεύθερος από τους «Πράσινους» και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κυανέρυθρους», οι οποίοι θα εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να παραμείνει  η ομάδα, στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

«Είναι ένας αξιόλογος παίκτης και πιστεύω  ότι θα βοηθήσει σημαντικά για να υλοποιήσουμε  τους φετινούς μας στόχους. Στον δεύτερο  γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα θα είναι πιο δυνατή και ουσιαστική» τόνισε ο τεχνικός της τυρναβίτικης ομάδας Μιλτιάδης Ζιάκας, ο οποίος για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Πιερικό στην Κατερίνη, ανέφερε: «Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον Πιερικό και θα πάμε για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

*Αξίζει να αναφέρουμε  ότι ο Βούζας που είναι γεννημένος το 1993, έχει αγωνισθεί εκτός από τον Οικονόμο στους Νέους της ΑΕΛ και στην πρώτη ομάδα, στον Φωστήρα (Β΄Εθνική) και μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό  τη νέα του πλέον ομάδα, για να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας.

ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Τυρνάβου σχεδιάζει για να γίνουν δυο ακόμη μεταγραφές και να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση του δυναμικού.

Ήδη γίνονται συζητήσεις με παίκτες που ενδιαφέρονται να παίξουν στην τυρναβίτικη ομάδα, αλλά δεν θα παρθούν βιαστικές  αποφάσεις για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass