ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΛ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ

Κόρακας, Λευθέρης και Πατούνας στην Εθνική

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2016 8:08

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές των Εφήβων και των Νέων Ανδρών, Θόδωρος Χατζηθεοδώρου και Νίκος Καραμάνης, έστειλαν μέσω της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος έγγραφο, ζητώντας 28 πολίστες από 6 διαφορετικούς συλλόγους πανελλαδικά (ΠΑΟΚ , ΝΟ Λάρισας, Χίου, Ηρακλή, Αpollo, Κέρκυρας) και ανάμεσα σε αυτούς είναι και τρία «δικά» μας παιδιά.

Και πιο συγκεκριμένα οι Κόρακας Κωνσταντίνος, Λευθέρης Σπύρος, Πατούνας Ηλίας αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας να βρίσκονται από τις 15/01 έως τις 17/01 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης για καμπ των Εθνικών Ομάδων.

Ο κ. Θόδωρος Χατζηθεοδώρου προπονητής της Εθνικής Νέων Ανδρών και Εφήβων, βρέθηκε στην πόλη της Λάρισας τη Δευτέρα 30/11/15 όπου και παρευρέθηκε στην προπόνηση του πόλο προκειμένου να διαπιστώσει το επίπεδο της ακαδημίας υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Λ., ενόψει των επικείμενων προσκλήσεων αθλητών του συλλόγου σε camp προετοιμασίας.

Τα σχόλια του ομοσπονδιακού προπονητή ήταν άκρως θετικά, πράγμα που αναδεικνύει τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ν.Ο.Λ. από τους προπονητές Ηλία Μπαλαμπάνη, Άγγελο Μερκουριάδη και Γιώργο Μάνδαλο και έχει ως αποτέλεσμα οι Ακαδημίες του Ν.Ο.Λ. τα τελευταία χρονιά να συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ακαδημίες πόλο στην Ελλάδα, πράγμα που αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά εμπράκτως με την επιλογή των τριών αθλητών μας για το καμπ της Εθνικής.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές στη Θεσσαλονίκη που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους υπό τις οδηγίες των ομοσπονδιακών προπονητών, αποκομίζοντας τεράστια εμπειρία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass