ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

* Παρουσία του μητροπολίτη Δημητριάδος

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2016 20:28

ΑΓΙΑ (Γραφείο»Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα των κατηχητικών σχολείων της Αγιάς ευλόγησε και έκοψε την περασμένη Κυριακή ο μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Λίλιαν Βουδούρη» του Πνευματικού Κέντρου των Αγίων Αντωνίων, αμέσως μετά τον πανηγυρικό εορτασμό των πολιούχων της Αγιάς.
Ο κ. Ιγνάτιος ευχαρίστησε θερμά τον υπεύθυνο των κατηχητικών πρωτοπρεσβύτερο ιερέα π. Αθανάσιο Μακρή, τον αρχιερατικό επίτροπο της Περιφέρειας Αγιάς αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Δρόσο και τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς αρχιμανδρίτη π. Αιμιλιανό Καζαντζίδη για την ανασύσταση και λειτουργία των κατηχητικών σχολείων στην κωμόπολη της Αγιάς. Ευχαρίστησε επίσης, τους κατηχητές Μιχάλη Βαγενά, Ελένη Βαγενά, Βασίλη Δεληγιάννη και Άγγελο Τσαλαμίχα, ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά, μίλησε για το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Δημητριάδος στη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται για να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση στη χώρα μας και οι τραγικές συνέπειες αυτής σε πολλούς συνανθρώπους μας, στάθηκε με θαυμασμό στον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι νησιώτες του ανατολικού Αιγαίου για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες και, τέλος, κάλεσε τον κόσμο να κρατήσει την ενότητα στην πατρίδα μας και να διαφυλάξει σαν κόρη οφθαλμού την έννοια της οικογένειας.
Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ο βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας από το «Ποτάμι», ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πλατυκάμπου του Δήμου Κιλελέρ Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, εκπρόσωποι του Στρατού, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας πύραρχος Ιωάννης Ράπτης, ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγιάς Χρήστος Καρνάβας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Γιάννης Αργυρούλης, οι αντιδήμαρχοι Χριστίνα Γιαννουλέα και Ρίζος Αγγελακόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Ζάχος Μπατζιόλας, πρόεδροι Κοινοτικών Συμβουλίων, οι πρώην δήμαρχοι Αγιάς Χριστίνα Χριστούλα και Βασίλης Κουτσαντάς και ο διευθυντής του τοπικού Κέντρου Υγείας Βασίλης Χάμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass