Σεμινάριο για την ψηφιακή αφήγηση στη διδασκαλία

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2016 11:58

 

Σεμινάριο για την ψηφιακή αφήγηση στη διδασκαλία και τη μάθηση, θα πραγματοποιηθεί από τον σχολικό σύμβουλο Πληροφορικής, κ. Δημ. Κολοκοτρώνη, το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Λάρισας, σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και τις ώρες 17:00 μέχρι 19:30 στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας (Ν. Πολιτεία)

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που υπηρετούν σε όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Λάρισας. Το σεμινάριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού δημιουργίας εκπαιδευτικού βίντεο με θέμα: “Ο ρόλος της ψηφιακής τεχνολογίας και του Διαδικτύου στη ζωή μου”.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, θα γίνουν οι εξής εισηγήσεις:

-«Η ψηφιακή αφήγηση ως εκπαιδευτική τεχνική – Δημιουργία ψηφιακής αφήγησης και βίντεο με το εργαλείο PhotoStory», Κολοκοτρώνης Δημήτρης, σχολικός σύμβουλος Πληροφορικής.

-«Δημιουργία ψηφιακής αφήγησης με βάση Κλίμακα Διαβαθμισμένων Κριτηρίων», Κωτούλας Βασίλειος, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ70, 2ης Περ. Δ.Ε. Καρδίτσας.

-«Δημιουργία ψηφιακής αφήγησης με εργαλεία web 2.0», Παλαπέλα Γεωργία, ΠΕ70, διευθύντρια δημοτικού σχολείου Καρδιτσομαγούλας.

-«Ένα παράδειγμα δημιουργίας εκπαιδευτικού βίντεο από μαθητές», Τσίγκα Γεωργία, εκπαιδευτικός ΠΕ02, Γυμνασίου – ΓΕΛ Μακρυχωρίου.

-«Δημιουργία εκπαιδευτικού βίντεο με το εργαλείο MovieMaker», Λιάκος Ηλίας, Τεχν. ΚΕΠΛΗΝΕΤ, Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass