Προσπάθεια καταγραφής της ιστορικής μνήμης

Δημοσίευση: 13 Νοε 2016 10:31

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης συμμετέχει και συνδιοργανώνει με το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) Σχέδιο που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Erasmus+, με θέμα: «Συμπληρώνοντας 75 χρόνια υπόσχεση θύμησης. Ιστορική Μνήμη και Δικαίωση».

Συμμετέχουν νέοι και νέες από τον Δήμο Μόρφου-Κύπρου, την Αυστρία, τη Γερμανία και την Τσαριτσάνη. Όσοι νέοι και νέες επιθυμούν να συνδιαμορφώσουν και να πλαισιώσουν τις δράσεις του προγράμματος, μπορούν να απευθύνονται στο Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.

Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης ανακοινώνει ότι σε αυτήν την προσπάθεια μπορούν να συμβάλουν όσοι επιθυμούν για την προβολή της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Τσαριτσάνης και της ευρύτερης περιοχής, ιδιαίτερα την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, της Κατοχής και της Εθνικής Αντίστασης, 1940-1944, με ενημερώσεις, ξεναγήσεις, διάθεση χώρων και εξοπλισμού, προβολές ντοκουμέντων, φωτογραφίες, εφημερίδες, τραγούδια, αφηγήσεις…κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης ή στο email: exoraist.tsaritsanis@gmail.com ή στο κινητό 6974083557 Θάνος Βαθράκης (email: thanos.vathrakis@gmail.com) πρόεδρος- συντονιστής του προγράμματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass