Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αρμενίου

Δημοσίευση: 26 Νοε 2016 12:55

Το Γυμνάσιο-Λύκειο Αρμενίου βραβεύτηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα  Ποιότητας, για το πρόγραμμα «etwinning» που υλοποίησε με αντίστοιχο σχολείο της πόλης Hellin της Ισπανίας. Οι Ετικέτες Ποιότητας του eTwinning, που είναι ένα πανευρωπαϊκό  πρόγραμμα συνεργασίας σχολείων, χορηγούνται σε καθηγητές και σχολεία που έχουν διεξαγάγει άριστα eTwinning έργα.

Υποδηλώνουν ότι το έργο έχει αγγίξει κάποια εθνικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα. Γι’ αυτό το λόγο, υπάρχουν δύο ετικέτες: η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας, η οποία απονεμήθηκε στο σχολείο το καλοκαίρι και η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας. Η απονομή της Ευρωπαϊκής Ετικέτας, αναγνωρίζει την επίτευξη  υψηλού επιπέδου στο παραχθέν έργο, που είχε ως θέμα του την  αρχαιοελληνική και ρωμαϊκή μαγειρική τέχνη της κλασικής εποχής και  υλοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση του φιλόλογου Δημήτρη Σακελλαρίου. Κατά τη φετινή σχολική χρονιά η ίδια ομάδα έχει εμπλακεί σε ένα νέο «πρότζεκτ» με θέμα τους αρχαιοελληνικούς μύθους και την σύγχρονη προσέγγιση και ερμηνεία τους, στοχεύοντας και πάλι στην κατάκτηση νέων διακρίσεων!

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass