Σεμινάριο για ανίχνευση διαταραχών οπτικής αντίληψης

Δημοσίευση: 26 Νοε 2016 14:55

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών προγραμμάτων της, υλοποιεί στη Λάρισα 3 και 4 Δεκεμβρίου, εξειδικευμένο-επιμορφωτικό πρόγραμμα (διάρκειας 50 ωρών δια ζώσης και εξ’ αποστάσεως) με τίτλο «Tεστ ανίχνευσης διαταραχών οπτικής αντίληψης».

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση και η κατάρτιση των εκπαιδευόμενων, στη διαδικασία χορήγησης, βαθμολόγησης και εξαγωγής αποτελεσμάτων του ανιχνευτικού κριτηρίου οπτικής αντίληψης(5-6) του μοναδικού σταθμισμένου τεστ, για τις αντιληπτικές ικανότητες του παιδιού.
Το ανιχνευτικό κριτήριο οπτικής αντίληψης (5-6) περιλαμβάνει 8 υποτέστ, τα οποία εξετάζουν όλους τους τομείς της οπτικής αντίληψης. Έχει παιγνιώδη μορφή, η χορήγηση του είναι ατομική με μέσο χρόνο χορήγησης 20΄ λεπτά.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε φυσικούς ,νηπιαγωγούς, δασκάλους ειδικής αγωγής, ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, εργοθεραπευτές και λογοθεραπευτές.
Εισηγητές του επιμορφωτικού προγράμματος είναι: Η κα Ιωάννα Αναστασοπούλου καθηγήτρια Ε.Μ.Π. Βιοχημείας, Φασματοσκοπίας,
Η κα Δήμητρα Λιούμη Δρ. χειρουργός, οφθαλμίατρος, η κα Αιμιλία Καββαδά λογοθεραπεύτρια, ο κ. Λάζαρος Βλαχόπουλος Δρ. ψυχολόγος και ο κ. Στέφανος Κούτρας Δρ Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 
Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης 50 ωρών και το υλικό του τεστ, σε ηλεκτρονική μορφή.
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος και την εγγραφή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, στην υπεύθυνη κα Παναγιωτίδου Αρχοντούλα, τηλέφωνο επικοινωνίας 6978435888 & mail: eef.antilipsi@gmail.com Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass