ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Έλληνες και Πολωνοί εκπαιδευτικοί στη λίμνη Πλαστήρα

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2017 17:10

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Πλαστήρα η συνάντηση των Ελλήνων και Πολωνών εκπαιδευτικών στο πλαίσιο του τριετούς ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmuus+, “e-plat-forming education” που υλοποιεί η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Δήμο του Proszowice και ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής.

Την ελληνική πλευρά του σχεδίου εκπροσώπησε η ομάδα φιλολόγων του προγράμματος, η οποία παρουσίασε ένα μοντέλο διδασκαλίας της λογοτεχνίας με τίτλο “Διδάσκοντας τον Ρομαντισμό με ΤΠΕ, διαπολιτισμικά στοιχεία και βιωματικές τεχνικές”. Οι Πολωνοί εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν την παρουσίαση με μεγάλο ενδιαφέρον συμμετέχοντας μάλιστα ενεργά στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που παρουσιάστηκαν . Η δράση πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Kazarma μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα. Στην παρουσίαση πήραν μέρος ο σύμβουλος των φιλολόγων Ηρακλής Τσιάμαλος και οι φιλόλογοι Σοφία Κοντού, Αγορίτσα Σκαμπαρδώνη, Μελίνα Τσιανάκα και Βασιλική Φούφα ενώ στη δημιουργία της συνέβαλαν και οι φιλόλογοι Ευθύμης Κουφογιάννης, Σωτηρία Κίσσα και Γεωργία Γιώτα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, ο συντονιστής της ελληνικής πλευράς Σπύρος Ντούβλης, ο Βάιος Μπάτρας μέλος της ομάδας των μαθηματικών του προγράμματος και η συντονίστρια των Πολωνών εταίρων, Iza Krzywkowska.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass