ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΕΛΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ:

Να μην υπάρξει σχολείο χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2017 15:38

Την αναγκαιότητα να αυξηθούν οι πόροι που διατίθενται για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των σχολείων, καθώς τα πρώτα προβλήματα με τη θέρμανση έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, επισημαίνει με ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου, ο αν. τομεάρχης

Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας.
Την ερώτηση, με πρώτη υπογράφουσα την τομεάρχη Παιδείας της ΝΔ, βουλευτή Επικρατείας κ. Νίκη Κεραμέως, συνυπογράφουν και οι αν. τομεάρχες Ιωάννης Ανδριανός βουλευτής Ν. Αργολίδας και Μαρία Αντωνίου βουλευτής Ν. Καστοριάς.
Οι ερωτώντες βουλευτές τονίζουν πως “σύμφωνα με δημοσιεύματα, πολλοί διευθυντές σχολείων, κυρίως σε περιοχές της χώρας όπου ο υδράργυρος, κατά τους χειμερινούς μήνες, πέφτει εξαιρετικά χαμηλά, αδυνατούν να καλύψουν τα λειτουργικά έξοδα των σχολικών μονάδων των οποίων προΐστανται, με το πρόβλημα να επιτείνεται εξαιτίας της αδήριτης ανάγκης θέρμανσης των σχολείων.
Σημειώνουν ακόμη, πως “σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, διευθυντές σχολείων «αναγκάζονται» να απευθυνθούν σε ιδιωτικούς φορείς για εξεύρεση των απαραίτητων μέσων κάλυψης των αναγκών των σχολείων, εκφράζοντας, μάλιστα φόβους, ότι αν δεν λυθεί το ζήτημα, η εκπαιδευτική διαδικασία δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί απρόσκοπτα.
Οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ερωτούν τον αρμόδιο υπουργό πώς προτίθεται να αντιμετωπίσει το εν λόγω ζήτημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass