ΚΛΕΙΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Ημερίδα για τη σχολική βία

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων των Σχολικών Συμβούλων, η Σχολική Σύμβουλος 6ης Περιφέρειας Π.Ε. Λάρισας, σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο της 12ης Περιφέρειας Π.Α. Λάρισας και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Ελασσόνας, διοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς της 6ης Περιφέρειας Π.Ε. (των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ελασσόνας) και της 12ης Περιφέρειας Π.Α. Λάρισας, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας.

 

 Το πρόγραμμα της ημερίδας είναι:

08.15-08.30 Προσέλευση- Εγγραφή συμμετεχόντων.

08.30-08.45 Χαιρετισμοί

08.45-10.00 «Δράσεις πρόληψης και Αντιμετώπισης Φαινομένων Σχολικού Εκφοβισμού και Βίας», παρουσίαση υλικού –έντυπου και ψηφιακού- και οδηγίες για τη χρήση του, εισήγηση από τον κ. Μανώλη Πατσαδάκη, Σχολικό Σύμβουλο της 5ης Περιφέρειας Π.Ε. Λάρισας.

10.00-10.30 Διάλειμμα

10.30-11.00 «Σχολική Βία και Εκφοβισμός», εισήγηση από την κ. Βάσω Χατζή, ψυχολόγο του Χαμόγελου του Παιδιού (παράρτημα Λάρισας).

11.00-11.45 «Η Οικοσυστημική Προσέγγιση στην αντιμετώπιση Προβλημάτων Συμπεριφοράς», εισήγηση από την κ. Μαρία Παπαδοπούλου, Σχολική Σύμβουλο της 6ης Περιφέρειας Π.Ε. Λάρισας

11.45-12.00 Διάλειμμα

12.00-12.45 «Παρουσίαση δράσεων του Χαμόγελου του Παιδιού- «Το παπάκι πάει…» και Real Life Stories, εισήγηση από την κ. Βάσω Χατζή, ψυχολόγο του Χαμόγελου του Παιδιού (παράρτημα Λάρισας).

12.45-13.15 Συζήτηση

Κατά την ημέρα διεξαγωγής της ημερίδας τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία του Δήμου Ελασσόνας, δεν θα λειτουργούν και η παρουσία όλων των εκπαιδευτικών είναι υποχρεωτική. Θα δοθούν βεβαιώσεις στους συμμετέχοντες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass