Ενημέρωση μαθητών για την ΕΛ.ΑΣ.

Στα Εκπαιδευτήρια Μ. Ράπτου

Δημοσίευση: 05 Νοε 2018 16:34

Στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων Μ. Ράπτου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία σε μαθητές δημοτικού από τον υπαστυνόμο Α’ του Α.Τ. Λάρισας, Αθανάσιο Σπανό. Βασικοί άξονες της ομιλίας ήταν ο ρόλος και η αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και η αναφορά στον προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγιο Αρτέμιο.

Παράλληλα, έγινε μνεία στα οχήματα που έχει στη διάθεσή του το Σώμα για να επιτελέσει το καθήκον του, ενώ ξεχωριστό κομμάτι αποτέλεσε η επεξήγηση στους μικρούς μαθητές του ρόλου που καλείται να εκπληρώσει ο σύγχρονος αστυνομικός, αυτόν δηλαδή του φίλου, αρωγού και συμπαραστάτη.

Στο πλαίσιο της ομιλίας, που πραγματοποιήθηκε ενώπιον 380 μαθητών όλων των τάξεων του δημοτικού σχολείου, παρέστησαν και τρεις Αστυνομικοί της Γειτονιάς. Οι μαθητές, παρόντων του διευθύνοντος συμβούλου των Εκπαιδευτηρίων, Νικόλαου Ράπτη, της διευθύντριας Ευδοξίας Θεοχάρη και διδακτικού προσωπικού, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά δύο μηχανές των Αστυνομικών της Γειτονιάς και ένα περιπολικό όχημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass