Οι 13 υποψηφιότητες για τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης

ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 10 ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, 2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2018 22:22

Ξεκινούν από σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας οι συνεδριάσεις του Κεντρικού Συμβουλίου Επιλογής για την επιλογή Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης.

Συνολικά έχουν υποβάλει αίτηση 219 εκπαιδευτικοί για την κάλυψη 13 θέσεων στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας. Για την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας το ενδιαφέρον είναι ζωηρό στη Λάρισα, σε αντίθεση με τις άλλες θεσσαλικές πόλεις, αφού οι υποψηφιότητες είναι περισσότερες και αφορούν σε εκπαιδευτικούς και της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η νυν Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης κ. Ελένη Αναστασοπούλου κατέθεσε εκ νέου την υποψηφιότητά της και απ’ ό,τι φαίνεται έχει αρκετούς «αντιπάλους» αφού το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εκδηλώνουν εκπαιδευτικοί της Λάρισας. Υποψηφιότητες, επίσης, για τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή κατέθεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευσης η κ. Δημητρίου, ο κ. Ν. Γκόλτσιος, η κ. Αικ. Καραγιώργου και η κ. Αναστασοπούλου. Από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ο προϊστάμενος του τμήματος Επιστημονικής Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Β’/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Χρήστος Ντάμπλιας, ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου κ. Γεώργιος Δοδοντσάκης, η διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Λάρισας κ. Τίνα Γεωργίου, ο κ. Δ. Μπερδέκας, η Συντονίστρια Εκπαίδευσης κ. Ε. Ξυνοπούλου και ο κ. Ι. Ηλιούδης.

Από τον Βόλο υποψηφιότητα κατέθεσαν δύο εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι κ. Καπακάρης και Πολυχρονόπουλος και από τα Τρίκαλα ένας εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας ο κ. Κ. Αργύρης. Από την Καρδίτσα δεν υπήρξε εκδήλωση υποψηφιότητας.

Όπως προαναφέρθηκε, η διαδικασία των συνεδριάσεων ξεκινά σήμερα αλλά απ’ ό,τι φαίνεται τα ονόματα των νέων Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης θα ανακοινωθούν το νέο έτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από φέτος άλλαξε ο τρόπος επιλογής των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης αλλά και των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα γίνεται από το Κεντρικό Συμβούλιο Επιλογής που συγκροτήθηκε μόλις τον περασμένο μήνα με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας.

ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass