Ο «Τηλέμαχος» δεν αφήνει τα σχολεία να λειτουργήσουν

ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΙ ΦΑΡΣΑΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΤΥΡΝΑΒΟ, ΚΙΛΕΛΕΡ, ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2019 22:02

Σαρώνει από το απόγευμα της Δευτέρας το νέο κύμα κακοκαιρίας «Τηλέμαχος», με κύρια χαρακτηριστικά την διατήρηση των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, του χιονιού και του ολικού παγετού. Κάποιες σχολικές μονάδες θα παραμείνουν και σήμερα κλειστές για την ασφάλεια των μαθητών και εκπαιδευτικών. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται σε Ελασσόνα και Φάρσαλα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας  ανοιχτές θα είναι όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Λάρισας σήμερα και η προσέλευση  όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά. Σήμερα ανοίγουν και τα σχολεία του Δήμου Τυρνάβου όμως η προσέλευση των μαθητών θα γίνει στις 9 το πρωί.

Στους Δήμους Κιλελέρ και Αγιάς θα είναι ανοιχτές όλες οι σχολικές μονάδες και η προσέλευση των μαθητών θα γίνει κανονικά. Στο Ειδικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων του Δήμου Κιλελέρ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9 π.μ.

Στους Δήμους Ελασσόνας και Φαρσάλων κλειστές  θα είναι και σήμερα  όλες οι σχολικές μονάδες.

Κλειστά όμως θα παραμείνουν και σήμερα το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Στομίου.

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα τα Δημοτικά Σχολεία Καλλιπεύκης, Αιγάνης και Αμπελακίων, καθώς επίσης τα Νηπιαγωγεία Αμπελακίων και Αιγάνης.

Ανοιχτές θα είναι όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Τεμπών. Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά. Επειδή ενσκήπτουν ζητήματα στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης, παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώνουν άμεσα τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και τις αντίστοιχες Σχολικές Επιτροπές των Δήμων που ανήκουν οι σχολικές μονάδες. Αν υπάρξει  οποιαδήποτε καιρική αλλαγή ή επιδείνωση, που θα προκαλέσει ενδεχόμενα νέα δεδομένα, θα εκτιμηθεί σήμερα το πρωί και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Ν.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass