Η ελληνική αποστολή στην 26η Ολυμπιάδα βιολογίας

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2015 8:38

 

   Αναχώρησε σήμερα τα ξημερώματα η φετινή εθνική αποστολή για την 26η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας στο Άαρχους της Δανίας. Η επιτυχία τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας τους έδωσε το εισιτήριο για μια μοναδική εμπειρία, όπως αυτή που θα ζήσουν τις επόμενες ημέρες. Ο Διονύσης, η Δέσποινα, ο Νίκος και ο Μιχάλης παρά την κούραση των πανελληνίων κυνήγησαν με όρεξη τη γνώση στη προετοιμασία, διάρκειας δύο εβδομάδων στο Τμήμα Βιολογίας του Ε.Κ.Π.Α. και το Ι.Β.Ε.Ε.Α .

   Μεγάλοι αρωγοί στη προσπάθειά τους το Ίδρυμα Ωνάση, η Χαλβαδοποιία Όλυμπος, η βιοτεχνία τροφίμων Βρέτας Ε.Π.Ε. και φυσικά οι καθηγητές και οι οικογένειές τους! Και τώρα παρέα με τον Ασημάκη και τον Δημήτρη ξεκίνησαν το μεγάλο ταξίδι για την χώρα των Βίκινγκ με στόχο να αποδείξουν, πρώτα απ’ όλα στους εαυτούς τους, πως αυτή η γωνιά της Ευρώπης συνεχίζει να διαθέτει ανθρώπους με ψυχή βαθιά και αγάπη για την επιστήμη της Βιολογίας!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass