Πανελλήνιος διαγωνισμός Αστρονομίας

ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2019 15:26

Την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 12:00 το μεσημέρι διοργανώνεται από την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος (έδρα Βόλος), η 1η φάση «Αγλαονίκη» του 3ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής 2019, μέσω διαδικτύου από τον ιστότοπο: contest.astronomos.gr, για μαθητές Ε’ και ΣΤ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί πάνω στην ύλη της Αστρονομίας και της Διαστημικής που περιλαμβάνεται στα σχολικά εγχειρίδια των μαθητών. Σχετικό με την ύλη κυκλοφορεί και ειδικό βιβλίο Αστρονομίας: «Το πρώτο μου βιβλίο στο Δημοτικό» των εκδόσεων της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος (διάθεση μέσω της ιστοσελίδας: www.astronomos.gr).

Οι 30 καλύτεροι του διαγωνισμού θα κληθούν να συμμετάσχουν στη 2η φάση «Υπατία» του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο (αμφιθέατρο Οικονομικού Τμήματος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γεωργίου Καρτάλη 72 – Ροζού, πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο), την Κυριακή 16 Ιουνίου και από ώρα 12:00 έως 13:30.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να μάθουν οι ενδιαφερόμενοι από την εγκύκλιο του διαγωνισμού που βρίσκεται στην ιστοσελίδα contest.astronomos.gr ή στέλνοντας e-mail: ead-volos@astronomos.gr ή στα τηλέφωνα: 24210-51061 και 6973-026.260.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass