Στο 2ο ΣΔΕ Φυλακής Λάρισας η «Ερωφίλη project»

ΜΑΓΕΨΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2019 16:05

Τη μουσικο-θεατρική παράσταση «Ερωφίλη project» παρουσίασαν στο 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φυλακής Λάρισας οι δημιουργοί του.

Ο σκηνοθέτης Θεόδωρος Οικονομίδης και τα υπόλοιπα μέλη του σχήματος δέχθηκαν με ενθουσιασμό την πρόταση της Διεύθυνσης του σχολείου να παρουσιάσουν αυτό το ξεχωριστό έργο στον ιδιαίτερο χώρο της Φυλακής, ανάμεσα στις δύο παραστάσεις που έδιναν στο Θέατρο του Μύλου. Από το 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φυλακής Λάρισας αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «Μάγεψαν το κοινό μας (εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές) οι συντελεστές του "Ερωφίλη Project" (μουσικοί και ηθοποιοί), που απέδωσαν με ιδιαίτερα πετυχημένο τρόπο τη μουσικο-θεατρική παράσταση. Τι κι αν η γλώσσα ήταν δυσνόητη (η λόγια της εποχής του Χορτάτση στην Κρήτη), τι κι αν έλειψε για λόγους ανωτέρας βίας ένας ηθοποιός, τι κι αν απουσίαζαν τα σκηνικά… Οι ξεχωριστές ερμηνείες κράτησαν καθηλωμένους στις καρέκλες τους Έλληνες και ξένους εκπαιδευόμενους που παρακολούθησαν το έργο. Άλλωστε, λόγω του εγκλεισμού τους, τέτοιες εμπειρίες είναι σπάνιες. Συγχαρητήρια και ιδιαίτερες ευχαριστίες στα «πολυεργαλεία» μέλη του project (άλλαζαν με ευκολία κουστούμια και μουσικά όργανα) Θεόδωρο Οικονομίδη (σκηνοθέτης, ηθοποιός και μουσικός), Αμαλία Αρσένη, Δανάη Λουκάκ, Ευάγγελο Σαλευρή (ηθοποιοί), Αρετή Κοκκίνου (μουσικός) και Δημήτρη Πρόκου (μουσικός)» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass