Συγκίνηση και ενθουσιασμός για τη Γιορτή της Μητέρας

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2019 16:16

Εναν πολύ ξεχωριστό τρόπο επέλεξε η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας: απογευματινό καφέ συνοδεία γλυκισμάτων στους χώρους των Παιδικών Σταθμών και μουσικοθεατρικά δρώμενα από τα παιδιά.

Την περασμένη Πέμπτη ο 1ος και ο 13ος Παιδικός Σταθμός πραγματοποίησαν τη δική τους γιορτούλα στον χώρο του 13ου Παιδικού Σταθμού. Μια γιορτή γεμάτη συγκίνηση και ενθουσιασμό από τους λιλιπούτειους μαθητές που ευχήθηκαν χρόνια πολλά στις μαμάδες τους με τραγουδάκια που είχαν ετοιμάσει και δωράκια φτιαγμένα από τα χεράκια τους.

Στις μητέρες ευχήθηκαν και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης και η διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου. Τόσο ο κ. Δεληγιάννης όσο και η κ. Μπαξεβάνου αναφέρθηκαν στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής ώστε οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου σήμερα να αξιοποιούν όλες τις δυνατότητες τους. Αναφορά έκαναν στο σύστημα της μοριοδότησης που εξασφαλίζει την πρόσβαση των παιδιών με όρους αξιοκρατίας, στη λειτουργία των μαγειρείων, στα  προγράμματα προσχολικής ηλικίας σε Παιδικούς Σταθμούς το απόγευμα, αλλά και τον Αύγουστο, στα τμήματα στήριξης παιδιών ΑμεΑ αλλά και στις νέες ειδικότητες με μουσική, γυμναστική, μαθήματα κολύμβησης και κυκλοφοριακής αγωγής. Τέλος, αναφέρθηκαν στο γεγονός της στελέχωσής τους με προσωπικό, ενώ δήλωσαν ετοιμότητα για τη νέα χρονιά που θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα αφού πλέον δεν θα φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς προνήπια. Την εκδήλωση παρακολούθησε και η σύζυγος του δημάρχου κ. Βάσω Καλογιάννη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass