Ημερίδα στο ΕΠΑΛ Αγιάς

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2019 15:26

Ημερίδα, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Μια νέα αρχή στα ΕΠΑΛ» (ΜΙΝΑΕ), που εκπονήθηκε από μαθητές και καταρτιζόμενους της Μαθητείας κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς και υποστηρίχθηκε από το Ίδρυμα «Κέντρο Διάγνωσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας» (NOESIS) και τον Δήμο Αγιάς, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Επαγγελματικό Λύκειο Αγιάς.

Το θέμα της ήταν «Πολλαπλασιασμός ετήσιων ανθοκομικών κι αρωματικών φυτών και φύτευσή τους σε παρτέρια του Δήμου Αγιάς». Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων έγινε από τον καθηγητή – γεωπόνο του σχολείου, κ. Ιωάννη Δαχτάρη, με πλήρη, εμπεριστατωμένη και επιστημονική αναφορά σε όλα τα στάδια εξέλιξης του Προγράμματος. Σκοπός της ημερίδας ήταν να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δράσης, να γίνει διάχυση της αποκτηθείσας γνώσης και εμπειρίας, να αναδειχθεί η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων στη δράση, μαθητών, καταρτιζομένων στη Μαθητεία, καθηγητών, εργαζομένων του Δήμου Αγιάς, εκπροσώπων του Ερευνητικού Κέντρου κ.λπ.

Τα συμπεράσματα ήταν εντυπωσιακά και δημιούργησαν την ανάγκη η συγκεκριμένη παρουσίαση να επαναληφθεί πιο διευρυμένη στην κοινωνία της Αγιάς μετά το φθινόπωρο, με συμμετοχή κι άλλων ομιλητών, ενδεχομένως καθηγητών Πανεπιστημίων (π.χ. δενδροκόμοι κ.ά.), οι οποίοι θα έχουν πρακτική συνεισφορά στους επαγγελματίες της περιοχής.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass