Μια ξεχωριστή γιορτή στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση»

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2020 15:30

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» πραγματοποίησε την πρώτη ανοιχτή χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους γονείς και τα παιδιά του.

Ήταν μια γιορτή που τα περιελάμβανε όλα. Δύο σκετς με υπέροχα σκηνικά και ερμηνείες. Ηθοποιοί ήταν τα ίδια τα παιδιά, του πρωινού και του απογευματινού τμήματος. Ακολούθησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και συμπλήρωση του βιβλίου ευχών, από τους γονείς, για μια ακόμα καλύτερη και δημιουργική χρονιά. Η γιορτή συνεχίστηκε με «Το τρένο των ξωτικών», όπου παιδιά γονείς και εκπαιδευτές παίξανε στα χειροποίητα παιχνίδια μας κερδίζοντας όλοι δώρα. Η γιορτή περιελάμβανε και χριστουγεννιάτικο face painting, γράμμα στον Άγιο Βασίλη και φωτογραφίες μαζί του. Και τέλος, όλοι απόλαυσαν τον πλούσιο χριστουγεννιάτικο μπουφέ.

Η διοίκηση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για τη στήριξη και συγχαίρει το προσωπικό, που καθημερινά εργάζεται και βελτιώνεται, δρώντας ομαδικά και σύμφωνα με τους στόχους της δομής.

«Στόχοι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ είναι να προσφέρουμε δημιουργικές στιγμές, νέες εμπειρίες, χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά μας, σε συνεργασία πάντα με τους γονείς, οι οποίοι μας έχουν εμπιστευτεί ό,τι πολυτιμότερο έχουν. Τα παιδιά τους. Πρέπει όλοι να θυμόμαστε πως τα ΑμεΑ είναι άνθρωποι με τις ίδιες ανάγκες, τα ίδια συναισθήματα, το ίδιο χαμόγελο. Γιατί όλοι μας είμαστε ίσοι. Και ταυτοχρόνως, όλοι μας διαφορετικοί. Εξάλλου, ο κόσμος θα ήταν ανιαρός αν όλοι ήμασταν ίδιοι» αναφέρει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass