ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» *ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΜΕ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Το χρυσό «13άρι» για την Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης»

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2020 15:06

Σπουδαίες επιδόσεις σημείωσαν και φέτος οι Λαρισαίοι μαθητές που διαγωνίστηκαν στη δεύτερη φάση των πανελλήνιων διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με την επωνυμία «Ευκλείδης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου.

Σε αυτό το στάδιο μιας πολύ απαιτητικής διαγωνιστικής διαδικασίας ξεχώρισαν 13 μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού και προκρίθηκαν στην τρίτη και τελική φάση του διαγωνισμού.
Ο διαγωνισμός αυτός είναι η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης». Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 22 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, στο κτίριο του Νέου Χημείου, οδός Ναυαρίνου 13Α (μεταξύ Μαυρομιχάλη και Χαρ. Τρικούπη) στις 9 π.μ.
Υπενθυμίζουμε ότι στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα θα απονεμηθούν μετάλλια σε όσους διακριθούν, ενώ από τους διακριθέντες θα στελεχωθούν οι εθνικές ομάδες των Μαθηματικών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στις διεθνείς διαγωνιστικές διαδικασίες που θα επακολουθήσουν (Βαλκανιάδα, Διεθνής Ολυμπιάδα). Η διοίκηση της Ε.Μ.Ε. Λάρισας συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές και εύχεται κάθε επιτυχία και στην τελική φάση του διαγωνισμού. Η λίστα των επιτυχόντων μαθητών είναι η εξής:
-Γ’ Λυκείου: Γκίνης Χρήστος 1ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ, Ρεϊτάν Αλβέρτος 4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ
-Β’ Λυκείου: Καραπιδάκης Γεώργιος 5ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ
-Α’ Λυκείου: Ζιώγα Ευδοξία ΓΕΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, Κακαές Βάιος-Κων/νος, Κομισόπουλος Αχιλλέας ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, Ντακούλας Αλέξανδρος, Παπαλέξης Αθανάσιος ΕΚΠ/ΡΙΑ ΡΑΠΤΟΥ.
-Β’ Γυμνασίου: Μπέλλος Παναγιώτης 15ο ΓΥΜΝ. ΛΑΡΙΣΑΣ, Ντάνα Χαρίκλεια ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, Παπαϊωάννου Γιάννης 4ο ΓΥΜΝ. ΛΑΡΙΣΑΣ, Τανός Γιώργος ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, Τζίκας Αθανάσιος ΕΚΠ/ΡΙΑ Μ.Ν. ΡΑΠΤΟΥ
Στο μεταξύ, διεξάγεται σήμερα Σάββατο ο νέος μεγάλος καινοτόμος διαγωνισμός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με την επωνυμία «Πυθαγόρας» που αφορά σε μαθητές από β’ Δημοτικού έως και Γ’ Γυμνασίου.
Η Ε.Μ.Ε. όρισε ως εξεταστικό κέντρο το κτίριο του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων, του Campus «Γαιόπολις» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται στο εξεταστικό κέντρο το αργότερο στις 8:30 π.μ.
Παράλληλα, θα λειτουργήσουν τέσσερα ακόμα εξεταστικά κέντρα στα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη, Εκπαιδευτήρια Μ.Ν. Ράπτου, Σχολή Καραβάνα και Εκπαιδευτήρια Δράκου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass