«Υπολογιστές σε όλους τους μαθητές χωρίς όρους και προϋποθέσεις»

ΖΗΤΑ Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2020 15:30

Να εξασφαλιστούν με ενιαίο τρόπο για όλους τους μαθητές όλα τα αναγκαία μέσα δωρεάν τάμπλετ, λάπτοπ, δωρεάν σύνδεση γρήγορου internet με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και καμία διακοπή ρεύματος ή σύνδεσης στο διαδίκτυο για κανένα σπίτι, ζητά με ανακοίνωσή της η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Λάρισας.

«Το Υπουργείο Παιδείας, μέσω των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων, στέλνει email και επικοινωνεί με γονείς για να διερευνήσει ποιοι μαθητές και μαθήτριες δεν έχουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό (tablet, laptop) με προϋποθέσεις (π.χ. λόγω χαμηλού εισοδήματος, πολύτεκνες οικογένειες, τηλεργασία γονέων/κηδεμόνων). Παράλληλα ενημερωνόμαστε ότι κάποιες Δημοτικές Αρχές προχωράνε στην ίδια παροχή με προϋποθέσεις και με χορηγούς.

Αναρωτιόμαστε, τη στιγμή που ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και εμείς και τα παιδιά μας με τις αλλαγές που έχει επιφέρει στη ζωή μας η πανδημία του κορονοϊού, τη στιγμή που έχει αναστατωθεί όλη η σχολική κοινότητα με το πρωτόγνωρο της τηλεκπαίδευσης, γιατί το Υπουργείο βάζει και άλλους διαχωριστικούς φραγμούς στη μόρφωση των παιδιών μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass