Συνέχεια… με Φυσική και Λατινικά

ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2020 17:24

Με τα μαθήματα των ειδικοτήτων συνεχίστηκαν χθες, Σάββατο, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ στον νομό Λάρισας.

Οι εξετάσεις διεξήχθησαν χωρίς απρόοπτα και με πολύ χαμηλή αποχή στα τρία εξεταστικά κέντρα του νομού. Οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων εξετάστηκαν στα μαθήματα: Στοιχεία Μηχανών, Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής θεωρίας και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης. Επόμενος «σταθμός» των πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ είναι μεθαύριο Τρίτη 23 Ιουνίου 2020, ημέρα κατά την οποία οι υποψήφιοι διαγωνίζονται σε ακόμη τέσσερα μαθήματα ειδικοτήτων (Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Δίκτυα Υπολογιστών και Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις). Αύριο Δευτέρα 22 Ιουνίου τη σκυτάλη παραλαμβάνουν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που θα διαγωνιστούν στη Φυσική (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στις 24/6 στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26/6 στη Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ που δίνουν με το παλαιό σύστημα, αύριο Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), στις 24/6 η εξέταση του μαθήματος «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στις 26/6 η εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass