Ξεπέρασε σε επιτυχίες το 90% το ΓΕΛ Τυρνάβου

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ι. ΚΟΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕYΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Κ. ΠΑΤΣΗ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2020 15:30

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου προς ικανοποίηση του δημάρχου, της Διεύθυνσης και των εκπαιδευτικών του σχολείου, όπως επίσης των γονέων και φυσικά των ίδιων των μαθητών.

Συνολικά στις Πανελλήνιες Εξετάσεις με το νέο και το παλιό σύστημα συμμετείχαν 111 μαθητές. Από αυτούς 8 με το παλιό σύστημα και πέρασαν σε διάφορες σχολές 7, ενώ από νέο σύστημα συμμετείχαν 103 και πέρασαν 94.
Το πρόβλημα μη ηλεκτρονικής πρόσβασης στο σύστημα του Υπ. Παιδείας για μεγάλο χρονικό διάστημα οδήγησε πολλούς μαθητές στο Γενικό Λύκειο, χθες το πρωί.
Μιλώντας χθες στην «Ε», η κ. Κωνσταντινιά Πατσή δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από τις επιτυχίες των μαθητών της Γ’ Γενικού Λυκείου Τυρνάβου. Φέτος, είπε, ήταν μια δύσκολη χρονιά που οι μαθητές την ξεπέρασαν με επιτυχία στο 91%.
Η κ. Πατσή αναφερόμενη σε εκείνους τους μαθητές που δεν μπόρεσαν να επιτύχουν τον στόχο τους τόνισε να μηn ξεχνούν ότι υπάρχει κι η δεύτερη ευκαιρία και συγχάρηκε κι εκείνους για την προσπάθειά τους.
Και από την πλευρά του ιδιωτικού τομέα, οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων δήλωσαν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των μαθητών τους και τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια στη ζωή τους στο μέλλον.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ι. ΚΟΚΟΥΡΑΣ
Στο μήνυμά του, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων αναφέρει:
«Αγαπητά μου παιδιά, οι ώρες αγωνίας σας έλαβαν τέλος.
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για όλους όσοι κατορθώσατε να εισαχθείτε σε Σχολή της προτίμησής σας. Παράλληλα, όμως, να εξάρω την προσπάθεια και να εκφράσω τη στήριξή μου και σε όσους δεν έλαβαν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν.
Σίγουρα η συμμετοχή σας στις Pανελλαδικές Eξετάσεις αποτέλεσε την πρώτη σας μεγάλη δοκιμασία, αποτελώντας αφενός μεν τον επίλογο της αξέχαστης σχολικής ζωής, αφετέρου την απαρχή μιας νέας φοιτητικής ζωής, ενός νέου κύκλου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που θα σας βοηθήσει στην επαγγελματική και προσωπική σας καταξίωση.
Γνωρίζω ότι διανύσατε με επιτυχία μια δύσκολη χρονιά, λόγω των συνεπειών της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά με υπομονή και ωριμότητα σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων.
Και ακόμη κι αν δεν φτάσετε στην ...Ιθάκη σας, να ξέρετε ότι το ταξίδι που θα κάνετε θα σας κάνει πιο έμπειρους και δυνατούς.
Θερμά συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σας με αγάπη και φροντίδα. Στους γονείς σας, που πορεύθηκαν μαζί σας με υπομονή και στοργή στο επίμονο μα όμορφο αυτό ταξίδι, και στους καθηγητές σας, οι οποίοι χρόνια τώρα συμβάλλουν αποφασιστικά με τις γνώσεις και την προσφορά τους, ώστε η επαρχία Τυρνάβου να κυριαρχεί στον πίνακα των επιτυχιών, όπως και σήμερα.
Σας εύχομαι μία γεμάτη φοιτητική ζωή, η οποία θα σας εξοπλίσει με γνώσεις και εμπειρίες, ώστε να σταθείτε επάξια στον στίβο της ζωής.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass