Τρίμηνες προσλήψεις εκπαιδευτικών

ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2020 15:00

Από σήμερα Παρασκευή έως και την Τρίτη 13 Οκτωβρίου θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση δήλωση προτίμησης οι εκπαιδευτικοί για απασχόληση ως αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου σε Μουσικά Σχολεία.


Ειδικότερα, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο λήψης ειδικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορονοϊού Covid-19, καλεί τους εκπαιδευτικούς, κλάδων Μουσικής που έχουν ενταχθεί στους προσωρινούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Α’ υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης των αριθμ. 1ΓΕ/2019 και 1ΓΤ/2020 Προκηρύξεων ΑΣΕΠ, όπως αυτοί αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Αρχής, να υποβάλουν αίτηση-δήλωση προτίμησης για απασχόληση ως αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου σε Μουσικά Σχολεία, για διά ζώσης διδασκαλία με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου τρίμηνης κατ’ ελάχιστον διάρκειας, για το σχολικό έτος 2020-2021.
Οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να ανήκουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου για σοβαρή λοίμωξη Covid-19. Περαιτέρω όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία ορίζονται στην πρόσκληση.
Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης - δήλωσης περιοχών προτίμησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (https://opsyd.sch.gr/) ορίζεται από σήμερα Παρασκευή 9/10 έως και την Τρίτη 13/10/2020.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass