Διαδικτυακός Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αστρονομίας

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2020 20:32

Λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα εξαιτίας του Covid-19, η πρώτη φάση «Αρίσταρχος» του 26ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής, θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και ώρα 9 π.μ.


Η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος ανακοινώνει ότι: «Ως εκ τούτου όσοι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 1η φάση του Διαγωνισμού, δε χρειάζεται να κάνουν τη διαδικασία που περιγράφεται στην προκήρυξη (δηλαδή μέσω της σχολικής μονάδας και της Διεύθυνσης Δ.Ε.), αλλά απλούστατα θα πρέπει να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού (contest.astronomos.gr) όπου θα βρουν τον σύνδεσμο για την είσοδό τους στον διαγωνισμό.
Να τονιστεί ότι: 1) Δε χρειάζεται να κάνουν καμία αίτηση εγγραφής. 2) Δεν θα στείλουν κανένα γραπτό στην Εταιρεία. 3) Δεν θα σκανάρουν τίποτα και 4) Δεν θα στείλουν τίποτα ταχυδρομικά! Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να επισκεφτούν (στις 9:00 π.μ. της 12ης/12/20) την ιστοσελίδα του διαγωνισμού (όπως εξάλλου λέει και η προκήρυξη): contest.astronomos.gr
Εκεί θα βρουν ευκρινέστατα τον σύνδεσμο που θα τους παραπέμπει στην ιστοσελίδα των θεμάτων (ξεχωριστά για το Γυμνάσιο και για το Λύκειο), θα απαντήσουν στις ερωτήσεις-ασκήσεις και στο τέλος (στην τελευταία καρτέλα) θα βάλουν το ονοματεπώνυμο και το email τους.
Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα στην ίδια ιστοσελίδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass