Δόθηκαν χαρταετοί στους μαθητές του 12ου Δημοτικού

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2021 19:48

Μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη, έξω από το σχολείο και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, παρέδωσαν σε κάθε γονέα του σχολείου από έναν χαρταετό για τα παιδιά.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει: «Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, έχοντας υψηλό το αίσθημα ευθύνης, αλλά και της σημασίας του ρόλου του, είχε προγραμματίσει να παραδώσει σε κάθε οικογένεια του σχολείου, από έναν χαρταετό για κάθε οικογένεια. Ένα δώρο που κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, μιας που το πέταγμά του την Καθαρά Δευτέρα, συμβολίζει το πέταγμα της ανθρώπινης ψυχής προς τον Θεό.
Ταυτόχρονα δε, είναι και μια ευκαιρία, ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες -τις εξαιρετικά δύσκολες που βιώνουμε όλοι μας- ώστε σύσσωμη η οικογένεια με ασφάλεια σε μια αλάνα, να σηκώσει τον αετό της και όσο πιο ψηλά αυτός πηγαίνει, άλλο τόσο να χαίρονται και να καμαρώνουν τα παιδιά μας.
Αυτά σκεφτήκαμε, αλλά δυστυχώς τα θλιβερά γεγονότα -τα φυσικά φαινόμενα, μας πρόλαβαν.
Τα μέλη του Συλλόγου, εύχονται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς και στον διευθυντή του σχολείου μας κ. Ζιάνα Ιωάννη καλές Αποκριές και καλή Σαρακοστή, με την ελπίδα να είμαστε όλοι υγιείς και να παραμείνουμε ασφαλείς, μέχρι να πάρουμε πίσω τις ζωές μας!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass