Σε πρώτο πλάνο η καινοτομία στην εκπαίδευση

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2021 16:01

Διά ζώσης αλλά και διαδικτυακά, συνεχίζεται σήμερα για τρίτη μέρα το 7ο Διεθνές Συνέδριο για την προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, ενώ χθες από νωρίς το πρωί οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις της Ελένης Τσιπά για εκπαιδευτικούς πόρους για πληροφορικούς και του αν. καθηγητή Παιδαγωγικής στο University of East Anglia Σπύρου Θεμελή με θέμα «Χτίζοντας το σχολείο του μέλλοντος μετά την πανδημία» και της καθηγήτριας Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης Ειρήνης Δερμιτζάκη, με θέμα «Προάγοντας τις δεξιότητες των μαθητών να μαθαίνουν». Ακολούθησε στρογγυλό τραπέζι για τις διαδικασίες μετάβασης στη συμπεριληπτική εκπαίδευση. Το απόγευμα η «Λάρισα-Πόλη που Μαθαίνει» συμμετείχε με στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Η συμβολή της εκπαίδευσης στη διαμόρφωση μιας υγιούς και βιώσιμης πόλης στη μετά-Covid εποχή». Το Συνέδριο συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου μπορούν να συνδεθούν στο κανάλι της Ε.Ε.Π.Ε.Κ. στο Youtube, καθώς επίσης και στη σελίδα του Συνεδρίου: https://synedrio.eepek.gr/
Το 7ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας διοργανώνεται από την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Π.Τ.Π.Ε., Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΤΕΦΑΑ, Ι.Α.Κ.Α.), το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Φιλολογίας) και τον Σύλλογο Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας.
Το Συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας - Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ν. Λάρισας, της Europe Direct, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass