Δώρα αγάπης στα πρωτάκια του Συλλόγου Πολυτέκνων

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2022 16:54

Σχολικές τσάντες γεμάτες τετράδια, μολύβια και γόμες παρέλαβαν χθες 121 παιδιά μελών του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας και Περιχώρων που θα φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού, στην καθιερωμένη εκδήλωση-γιορτή για τα πρωτάκια.

Στο Πάρκο του Αγίου Αντωνίου τα παιδιά ενθουσιασμένα παρέλαβαν τα δώρα τους και είχαν την ευκαιρία να παίξουν, ενώ οι γονείς ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Χρήστο Παπαϊωάννου για τη νέα ιστοσελίδα του συλλόγου sypol.gr που θα βοηθήσει στην ενημέρωση και επικοινωνία των μελών για τα προγράμματα και τις δράσεις του συλλόγου. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο πρόεδρος στο επιτυχημένο πρόγραμμα ιατρικής φροντίδας/ αντιμετώπισης φλεβικών παθήσεων πολυτέκνων γονέων που ξεκίνησε το 2019 και συνεχίζεται έως σήμερα και συμβάλλει έμπρακτα στην αντιμετώπιση αγγειολογικών- αγγειοχειρουργικών προβλημάτων/ φλεβικών παθήσεων, με πλήρη ανάληψη του κόστους διάγνωσης και χειρουργικής αποκατάστασης και νοσηλείας (μηδενική επιβάρυνση γονέα), σε συνεργασία με την Κλινική “Animus Κυανούς Σταυρός” και τον Ιατρό Αγγειοχειρουργό, Δρ. Ιωάννη Τζορμπατζόγλου (MD, MSc- Master σε Ενδαγγειακές Τεχνικές). Επίσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου για ακόμη μια φορά αναφέρθηκε στη μείωση των γεννήσεων, αναφέροντας ως παράδειγμα των αριθμό των παιδιών πολύτεκνων οικογενειών που φέτος θα φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού και έχει μειωθεί δραματικά, αφού πριν από 10 χρόνια ο Σύλλογος πρόσφερε τσαντούλες σε περίπου 300 παιδιά. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση τριών ποδηλάτων για αγόρι, κορίτσι και έναν μπαμπά, μιας και φέτος είναι η χρονιά που ο Σύλλογος θα τιμήσει τη συμβολή του πατέρα στην οικογένεια.
Ν.ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass