Εγγραφές στα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ

ΕΩΣ 28/9 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2022 17:01

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των υποψήφιων σπουδαστών στα 31 ΙΕΚ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε 47 ειδικότητες για το έτος κατάρτισης 2022-2023.

Μετά την ολοκλήρωση της μοριοδότησης των αιτήσεων, οι υποψήφιοι σπουδαστές θα ενημερωθούν από το ΙΕΚ-ΔΥΠΑ της επιλογής τους, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), για την κατάταξή τους στους πίνακες επιλεγέντων και επιλαχόντων, ώστε να προσέλθουν εντός τριών εργάσιμων ημερών για την εγγραφή τους.
Παράλληλα, θα συνεχίζουν να γίνονται δεκτές ηλεκτρονικές αιτήσεις μόνο για ειδικότητες με κενές θέσεις έως 28/9/2022 και ώρα 23:59. Τις σχετικές ειδικότητες, ανά ΙΕΚ-ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να δουν στη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/iek-oaed-arkhiki-epaghghelmatiki-katartisi.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω του gov.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης TAXIS, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-iek-tou-oaed.
Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Εγγραφή σε σχολείο → Εγγραφή σε ΙΕΚ της ΔΥΠΑ. Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων πρέπει να επισυναφθούν στην ηλεκτρονική αίτηση σε μορφή PDF. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά περιλαμβάνουν τον τίτλο σπουδών και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Κάθε υποψήφιος/-α έχει δικαίωμα να επιλέξει συνολικά τρεις ειδικότητες κατάρτισης με σειρά προτίμησης (1η, 2η, 3η) σε δύο ΙΕΚ της ΔΥΠΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/iek-oaed-arkhiki-epaghghelmatiki-katartisi.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass