Επιτυχίες από νέες λογοτέχνιδες της Βαμβακούς Φαρσάλων

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2014 1:41 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:56

 

Τελικά η έμπνευση και η δημιουργικότητα δεν ξεκουράζονται ποτέ, ούτε άλλωστε και οι νεαρές λογοτέχνιδες του Γυμνασίου Βαμβακούς Φαρσάλων! Το καλοκαίρι που μας πέρασε έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό ποίησης και παιδικού παραμυθιού, ο οποίος διοργανώθηκε από τον πνευματικό σύλλογο του Βόλου «Διοτίμα και Μούσες». Τα αποτελέσματα επιφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη για τις μαθήτριες της Β’ τάξης Τζιλήρα Παρασκευή και Ξυνογαλά Ευμορφία, οι οποίες βραβεύτηκαν από την κα Μαρία Αρφέ για τα ποιήματά τους «οι τέσσερεις εποχές» με Έπαινο και για τις μαθήτριες της Γ’ τάξης Ρήγα Χριστίνα Μαρία και Ρήγα Ευδοξία για το παιδικό παραμύθι «Η Αλίκη και η μικρή νεράιδα» με Έπαινο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός απευθυνόταν και σε ενήλικες, γεγονός που μεγιστοποιεί την επιτυχία των ανήλικων μαθητριών. Η τελετή της απονομής των Βραβείων- Επαίνων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 στο Ωδείο Βουντούλη του Βόλου. Ο διευθυντής του Γυμνασίου κ. Παπαποστόλου Κ., ο σύλλογος διδασκόντων και οι συμμαθητές/-τριες εύχονται στις φερέλπιδες λογοτέχνιδες συγχαρητήρια για τη νέα τους επιτυχία και εκφράζουν τη βεβαιότητα πως η πορεία τους στο χώρο της λογοτεχνίας θα είναι εξίσου λαμπρή και θα ευαισθητοποιήσει και άλλους/-ες μαθητές/-τριες να απελευθερώσουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass