Βραβείο για έργο κατά του καπνίσματος

ΣΤΟ 36ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2023 15:30

Οι μαθήτριες Ανδριάνα Ποταμίτη, Ευαγγελία Λαζαρίδη και Γεωργία-Κλειώ Μπαλωμένου της ΣΤ’ τάξης του 36ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας απέσπασαν το 1ο βραβείο στον 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό που διεξήχθη στο πλαίσιο του 12ου Πανελληνίου Μαθητικού Συνεδρίου «Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα» και θέμα του διαγωνισμού «Ζωή Χωρίς Εξαρτήσεις».


Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου 2023 στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης». Στη βράβευση παρευρέθηκαν οι μαθήτριες του σχολείου συνοδευόμενες από τους γονείς τους και τη δασκάλα τους κ. Αθηνά Καλλιάρη, υπό την εποπτεία της οποίας οι μαθήτριες εκπόνησαν το έργο που τους χάρισε το 1ο βραβείο.
Η διεύθυνση του 36ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν με ανακοίνωσή τους την Ανδριάνα, την Ευαγγελία και τη Γεωργία- Κλειώ και τη δασκάλα τους κ. Αθηνά Καλλιάρη. «Νιώθουμε χαρά, υπερηφάνεια και τις ευχόμαστε ευτυχία και επιτυχίες στους στόχους που θέτουν» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass