Στη Σεβίλλη εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου

ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS

Δημοσίευση: 06 Απρ 2023 15:40

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας υλοποιεί το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS 2022-1-EL01-KA122-SCH-000076674 - «Ώρα για δράση. Τα αστικά ποτάμια χρειάζονται βοήθεια» το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ύστερα από έγκριση της πρότασης από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.


Οι εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, Νικόλαος Κουτσιούλης, Ευαγγελία Τσιούκα και Ευθυμία Τσοτσάνη, συμμετείχαν στην προπαρασκευαστική επίσκεψη που υλοποιήθηκε στο σχολείο IES Velasquez στη Σεβίλλη της Ισπανίας το διάστημα 27-30 Μαρτίου 2023.
Ο στόχος της κινητικότητας ήταν ο σχεδιασμός και η οργάνωση των δραστηριοτήτων που θα περιλαμβάνει η επίσκεψη των εκπαιδευτικών μαζί με τους μαθητές τους τον Οκτώβριο του 2023.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε το πλαίσιο: συνεργασίας εκπαιδευτικών και μαθητών, ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών αναφορικά με τις προτεραιότητες, τα προγράμματα σπουδών και την οργάνωση των σχολείων, γνωριμίας με το εκπαιδευτικό σύστημα της Ισπανίας στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση αλλά και στο Conservatorio Profesional de Musica “Cristobal de Morales”.
Εκτός από την καθημερινή πρωινή επίσκεψη στο σχολείο, οι εκπαιδευτικοί επισκέφτηκαν το Επαγγελματικό Ωδείο της Μουσικής στη Σεβίλλη όπου παρακολούθησαν μαθητική συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ωδείου, ενώ προγραμματίστηκε μουσική σύμπραξη των Ελλήνων και Ισπανών μαθητών τον Οκτώβριο του 2023 στον χώρο του Ωδείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass