Σε συλλαλητήρια και οι εκπαιδευτικοί ιδιωτικών σχολείων

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2014 23:16 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:25

 

Στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ, την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, στην Αθήνα (6:00μ.μ. Προπύλαια) και στη Θεσσαλονίκη (6:00μ.μ. Άγαλμα Βενιζέλου) καθώς και στις έδρες των Περιφερειών της χώρας, θα συμμετάσχει και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ), και συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μας των δημοσίων σχολείων, που βρίσκονται αντιμέτωποι με τη νεοφιλελεύθερη επιδρομή εναντίον όλων των δημόσιων αγαθών. Το δημόσιο αγαθό της Παιδείας βάλλεται συστηματικά και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Ιδιαίτερα μετά τις νομοθετικές παρεμβάσεις Αρβανιτόπουλου στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε το Μάρτιο (Ν.4264/14), το ΥΠΑΙΘ φαίνεται να έχει αποσυρθεί από την εποπτεία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων παραβιάζοντας το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας και ενισχύοντας τα ιδιωτικά σχολεία εις βάρος των δημοσίων.

Δεν μπορούμε, λοιπόν, παρά να βρεθούμε στο πλάι των συναδέλφων μας και στα συλλαλητήρια της 23ης Οκτωβρίου και σε όποια άλλη κοινή δράση συμφωνηθεί στο μέλλον».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass