ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

Καταγγέλλουν διευθυντές σχολείων για συμμετοχή στην αξιολόγηση

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2014 22:09 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:33

 

 

«Οι συνδικαλιστές διευθυντές των σχολείων, να συνταχθούν με τα συμφέροντα της εκπαίδευσης», καλεί με ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση (Παρεμβάσεις κινήσεις συσπειρώσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης), αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς και στο δικό μας σύλλογο, όπως και σε άλλους συλλόγους, υπάρχουν εκείνα τα φαινόμενα συνδικαλιστών που όντες διευθυντές ακολουθούν τις επιταγές του υπουργείου. Είναι μέλη του Δ.Σ. ή αντιπρόσωποι στην 83η Γ.Σ. της ΔΟΕ ή αιρετοί που ανήκουν στην ΠΑΣΚ , στην ΔΑΚΕ και ΕΚΚΙΝΗΣΗ και που συντάσσονται με τη διοίκηση κόντρα στις αποφάσεις του κλάδου σχετικά με τη αξιολόγηση. Αναρωτιόμαστε αν γι' αυτούς δεν υπάρχει κάποια δέσμευση, παρά μόνο δεσμεύονται από τη σχέση τους με τη διοίκηση. Σήμερα, που ο κλάδος, αλλά και όλος ο δημόσιος τομέας δίνει μια μεγάλη μάχη απέναντι στην αξιολόγηση των απολύσεων και της μισθολογικής καθήλωσης δε νοείται συνδικαλιστής να τραβά το δικό του δρόμο της υποταγής και του ατομικισμού. Η συμμετοχή τους στην εξ αποστάσεως επιμόρφωση των διευθυντών προσβάλλει τη συνδικαλιστική τους ιδιότητα και τους καθιστά συνεργάτες του υπουργείου στις επικείμενες απολύσεις συναδέλφων και συναδελφισσών.

Τους καλούμε να αποσύρουν τη συμμετοχή τους στην εξ αποστάσεως επιμόρφωση, να συνταχτούν με τις αποφάσεις του κλάδου και να μη συνεχίσουν να συμμετέχουν στις διαδικασίες της αξιολόγησης».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass