Αγιασμός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2023 14:30

Αγιασμός εν όψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους 2023-2024 τελέστηκε στα Γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμο, ο οποίος απευθυνόμενος προς το προσωπικό της Διεύθυνσης και τους παρόντες εκπροσώπους των εκπαιδευτικών τόνισε τη σπουδαιότητα της προσεκτικής επιμέλειας του συνόλου των θεμάτων που αφορούν την Εκπαίδευση και πρωτίστως την αξία της φροντίδας κάθε μαθητή και μαθήτριας ξεχωριστά, αλλά και των γονέων και κηδεμόνων, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο σχολείο, ευχόμενος κάθε ευλογία παρά Θεού και φωτισμό για το νέο σχολικό έτος.


Αντιφωνώντας η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Αικατερίνη Καραγιώργου ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιότατο για τη διαρκή μέριμνά του για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και ιδιαίτερα για την έμπρακτη υποστήριξή των πληγέντων μαθητών/-τριών, γονέων/κηδεμόνων και εκπαιδευτικών από τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ απευθυνόμενη προς το προσωπικό της Διεύθυνσης και τους παρόντες εκπαιδευτικούς και μαθητές/-τριες ευχήθηκε δημιουργική και ευλογημένη σχολική χρονιά, με υγεία και αγαστή συνεργασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass