«Μόνοι στο Σπίτι»… στο Μουσικό Σχολείο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2023 17:45

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων και το Μουσικό Σχολείο Λάρισας καλωσορίζουν τα Χριστούγεννα μεθαύριο Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 8:30 μ.μ., με μια μεγάλη μαγική χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο «Μόνοι στο Σπίτι», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας. Η συναυλία θα ανοίξει με την Big Band του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, υπό τη διδασκαλία του Νότη Λάππα, που θα ερμηνεύσει τα κομμάτια: «Saint Thomas», «Lullaby of Birdland», «Let it snow», «All I want for Christmas (is my 2 front teeth)», «O Tannenbaum».

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας η Σύγχρονη Ορχήστρα και το Σύνολο Μιούζικαλ & Μουσικής Κινηματογράφου του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, υπό τη διδασκαλία των Καμπούρη Μανώλη, Τόλιου Ζωής, Σδρόλια Αλέξανδρου, Κτιστάκη Α. Ευφροσύνης, Καραγιάννη Παρασκευής, σε ενορχήστρωση του Μανώλη Καμπούρη και υπό τη διεύθυνση των Μ. Καμπούρη και Ευφροσύνης Α. Κτιστάκη θα συμπράξουν και θα παρουσιάσουν τα πιο μαγικά κομμάτια της γνωστής χριστουγεννιάτικης ταινίας «Μόνος στο Σπίτι 1, 2». Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα συλλεχθούν βιβλία για την ενίσχυση των βιβλιοθηκών στα σχολεία που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στον Δήμο Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass