Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης»

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2024 17:31

Η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου σε επιλεγμένα εξεταστικά κέντρα σε όλη τη χώρα.

Πρόκειται για την τελική φάση των διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, από την οποία θα προκύψουν και τα μέλη των εθνικών ομάδων των Μαθηματικών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στους διάφορους διεθνείς διαγωνισμούς (Βαλκανιάδα, Ολυμπιάδα κλπ). Στον διαγωνισμό αυτό θα λάβουν μέρος μόνο οι επιτυχόντες μαθητές του διαγωνισμού «Ευκλείδης».
Μία από τις πόλεις που θα συγκροτήσουν εθνικό κέντρο διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι και η Λάρισα. Το γεγονός αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Παράρτημα Λάρισας της ΕΜΕ και για την περιοχή μας γενικότερα.
Η Λάρισα θα υποδεχθεί τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων των περιφερειακών ενοτήτων Λάρισας, Καρδίτσας, Μαγνησίας και Τρικάλων που θα διαγωνιστούν στην Εθνική Ολυμπιάδα. Για τους μαθητές αυτούς ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στο σχολικό συγκρότημα του 14ου Λυκείου-15ου Γυμνασίου (Χασιώτη 6, Νέα Πολιτεία) της Λάρισας και ώρα 10:00-1:00 π.μ. Παρακαλούνται οι επιτυχόντες μαθητές να βρίσκονται στο εξεταστικό κέντρο στις 9.30 π.μ. και να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass